Divendres passat va tindre lloc una nova edició de “Els nostres polítics cuinen en La Plasa”. Aquesta iniciativa va començar l’any passat 2019, organitzada per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Torrevella, oberta a tot el públic que desitge assistir. En aquesta ocasió els polítics que han cuinat han sigut el regidor de Seguretat i Emergències, Federico Alarcón, i la regidor d’Esports i Joventut, Diana Box.

La jornada va començar a les 11.30 hores quan tots dos polítics han adquirit en els establiments que es troben en el mercat de proveïments els últims ingredients necessaris per a l’elaboració dels seus plats. En aquesta ocasió, i en tractar-se de dos regidors els que cuinaven, s’han repartit el menú. Federico Alarcón s’ha encarregat del plat principal, que ha consistit en una olla gitana. Per part seua, Diana Box ha realitzat les postres, compost de cardes amb xocolate i gelat. Una vegada finalitzades totes dues elaboracions, els cuiners l’han donada a degustar al públic assistent.

La iniciativa “Els nostres polítics cuinen” es realitza des d’el mes d’octubre passat i va començar amb la regidor de Festes, Concha Sala, que es va decantar per un menú tardorenc. La regidoria de Comerç porta cap aquesta acció amb l’objectiu de fomentar la compra de productes en els establiments que es troben a l’interior del mercat de proveïments, així com fomentar la gastronomia de Torrevella a través dels polítics.