Durant aquests dies de confinament no podíem oblidar-nos dels nostres joves adolescents, que han destacat per seguir escrupolosament les normes de seguretat i confinament que afecten a tota la població. Perquè siguen ells mateixos els que transmeten el que ha sigut i és aqueixa situació, la regidoria de Joventut que dirigeix Cristian Palomares (PP), juntament amb la xarxa de “corresponsals juvenils” del municipi, llancen un concurs que proposa compartir amb la resta de la població com estan vivint aquests dies a casa, però amb una mica d’humor o amb un ball.

Per a això, s’ha organitzat un concurs digital de vídeos, a través de la plataforma “tik tok”, que consistirà en enregistraments de 30 segons fetes pels i les joves. Les creacions han de remetre’s al correu electrònic juventud@elcampello.org, juntament amb fitxa d’inscripció i autorització parental. Es poden consultar les bases completes en la pàgina web de Joventut).

El procediment és molt senzill: del 18 al 22 de maig podran remetre’s els vídeos, i tots els rebuts es faran públics en la xarxa social de Joventut (Instagram) durant els dies 23, 24 i 25 de maig.

La votació es farà a través dels “m’agrada” d’Instagram. El Jurat, que es reunirà el dia 26 de maig, comptarà entre els seus membres amb els corresponsals juvenils dels Instituts del municipi.

Podran participar tots els vídeos de joves de 12 a 18 anys empadronats al Campello, i els dos vídeos més votats (1 de cada modalitat), tindran un premi en metàl·lic de 100 euros cadascun.

Només es pot participar una vegada, i s’estableixen dues categories: vídeo d’humor i vídeo de ball, cadascuna amb el seu premi corresponent.

TikTok és una plataforma per a vídeos curts en dispositius mòbils. La seua missió consisteix a capturar i compartir creativitat i coneixements. Aquesta xarxa social té molt èxit entre la població jove. Serveix per a posar-te en contacte amb altres persones, però ho fa a través de vídeos, que són el seu contingut principal. Els usuaris graven vídeos curts, afigen música i els publiquen en els seus perfils, a l’espera que els seus seguidors els vegen i premien amb un cor. Actualment TikTok està disponible en Android i en iPhone, i és totalment gratuïta.