La plaça i la façana de l’Ajuntament d’Alacant seran l’escenari on Vins Alacant Denominació d’Origen Protegida mostrarà el seu canvi d’identitat corporativa. Serà la nit de l’11 de novembre, a les 21.00 en un esdeveniment obert a tots els veïns.
Es tracta d’un vídeo mapping sobre la façana del propi edifici que recrearà part de la història del vi alacantí, plena de patrimoni, llegendes, medi ambient i prestigi.
Després del mateix es presentarà el nou logotip de la denominació d’origen, el quart en la seua història de 90 anys de reconeixement oficial.
Una imatge que incorporarà la data de 1510, com la fita que commemora la creació de la “Junta d´inhibició del ví foraster d´Alacant”, l’organisme que va servir de germen de la denominació d’origen més antiga d’Europa i que sintetitza part de la transcendència d’Alacant, com a capital històrica del vi. D’aquest organisme a més es recrearà una junta específica a l’interior del propi ajuntament juntament amb la investigació realitzada sobre aquest, dia abans.
Després de la projecció hi haurà a més un vi negre de monastrell d’honor per als assistents (fins a esgotar les existències previstes i per a majors de 18 anys).
L’activitat compta amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament d’Alacant i Fons FEADER de la Unió Europea.