Celebren el Dia Internacional dels Museus sota el lema «Museus, sostenibilitat i benestar» amb música en viu, tapes ecològiques i productes locals
Dissabte que ve 20 de maig, l’IVAM CADA d’Alcoi celebra el Dia Internacional dels Museus amb un matí ple de música, diversió i sostenibilitat. Sota el lema “Museus, sostenibilitat i benestar”; l’esdeveniment busca conscienciar als assistents sobre la importància d’adoptar pràctiques sostenibles en el seu dia a dia i la seua relació amb l’entorn.
Es començarà a les 12 h amb una visita guiada a l’exposició fotogràfica «El més bonic del Món» de la Fundació Mediterrani, de la mà d’Inés Quilez. Les inscripcions es realitzaran en el taulell d’informació 10 minuts abans de l’hora.
L’esdeveniment musical es realitzarà paral·lelament al pati exterior del museu, situat al carrer Rigoberto Albors, 8 d’Alcoi, de 12.00 a 14.00 h.
Durant aquest, es podrà gaudir de música en viu de la mà del Projecte AGCB.LIVE a càrrec dels DJ’s Lamaka i Moondog’s Son, i del grup Crashin Butterflies, que realitzarà un directe acústic de pop rock.
A més, se serviran tapes ecològiques i productes locals per a degustar, acompanyats de refrescos.