Vanessa Moltó, regidora de Comerç, Rafael Pérez, president d’ACECA, van presentar una proposta interessant que servirà per a contribuir de forma positiva a dinamitzar una zona de la nostra ciutat com és el centre.

Es tracta d’una proposta solidària, i mig ambiental i també comercial que convidarà al fet a molts veïns-as que vulguen gaudir d’aquest i que comptarà, com no podia ser d’una altra manera amb el suport i la col·laboració de l’ajuntament.

L’activitat es realitzarà el 13 d’abril al matí, entre les 11 i les 14h que es convertirà en un centre per als més xicotets:

Xicotet Centre, amb diferents jocs tradicionals i activitats al carrer Sant Llorenç, les activitats estaran amenitzades per un grup alcoià com és la Big band i culminaran a les 13h en la plaça de dins amb l’actuació de The Glups, una actuació dirigida als més xicotets.

A la vesprada tindrem en el Parterre ambientació musical de la mà de Joe Pask perquè també els joves poden gaudir de les vesprades en el centre.

Es tracta d’un acte solidari, perquè els comerciants col·laboraran recaptant diners a benefici de Càritas i sortejaran una bicicleta elèctrica entre tots aquells que entre el divendres i el diumenge compren o consumen als locals adherits a la iniciativa.

Cal destacar que és mediambiental i des de l’ajuntament es proporcionarà a tots els comerços adherits un pack ecològic que comptara entre altres amb bosses de paper, l’actual normativa va obligant a eliminar el plàstic dels comerços, i que millor moment que la vespra de les festes de la Ciutat.