Un escenari de 36 metres quadrats i altaveus disposats per fer sonar 20.000 watts estan preparats per rebre grans Djs del panorama nacional. Un any més, les festes d’Elx compten amb Zona Indie Elx, la Huitena edició del festival il·licità, disposat a fer vibrar als assistents.

Aquest any, els bafles més indies sonaran en els patis del Col·legi Candalix els dies 11,13 i 14 d’agost, on un cúmul de sorpreses alegraran les festes d’Elx a tots els assistents.

El dissabte 11 d’agost, a partir de les 00,30 hores, vam obrir les portes del festival Il·licità amb dos grans noms Poncini i David Van Bylen. Ells seran els que ens remuntin als inicis del pur indie amb la festa «SuperIndie» on els temes més clàssics d’aquest panorama sonaran per fer-nos ballar i rememorar bons moments.

El dilluns 13 d’agost, a partir de les 00,30 hores, We Are England, aquest duo de Veterans amb galons en l’escena indie vinguts des de Múrcia escalfaran els motors dels assistents per cedir pas a un dels més grans. Cristian Set-Roc el Il·licità més internacional pel que fa a la música Indie es refereix, el serà l’encarregat de l’espectacle en el segon dia.

El dimarts 14 d’agost el protagonista serà, Smile dj, aquest jove crevillentí trencarà el gel a partir de les 23,00 h amb les mescles úniques que punxa cada cap de setmana a locals de moda deixant pas a Toño, artista oficial de la zona Indie Elx que serà el protagonista principal de la tercera nit indie, aquest verterano ens farà gaudir amb les seves barreges úniques que posaran el punt final a la Vuitena edició de la zona indie Elx 2018.

A més, durant tot el festival, diferents estands patrocinadors sorprendran al públic amb concursos, regals i diferents activitats que aportaran un valor afegit a aquesta Huitena edició de la festa indie Il·licitana.