La regidor de Festivitats i de Turisme, Mariola Rocamora, ha presentat aquest matí la programació de ‘Oriola, música en la costa 2019’, una sèrie de concerts que tindran lloc en Platja Flamenca i en La Zenia els dies 17, 24 i 30 d’agost. “Aquest esdeveniment posseeix un matís festiu, en el qual la bona música serà la protagonista, i segur que els assistents gaudiran. Amb ell, a més, ampliem l’oferta turística del municipi i de la costa”, ha informat Rocamora.

Les actuacions començaran amb ‘The Trouper Swing Band’, popular banda oriolana que oferirà un concert de música swing. Tindrà lloc el dissabte 17 d’agost, a les 23.00 h., al Carrer de les Orquídies, a l’esplanada de Platja Flamenca.

El següent concert serà el de ‘Frank Daniel’s DJ’s’ el dissabte 24 d’agost, a les 22.30 h., en l’Avinguda de la Platja amb Passeig del Mar (Urbanització La Zenia). En aquesta ocasió es podrà gaudir de música Pop Rock.

Finalment, el grup ‘Etern Mecano (Homenatge Mecano)’ tancarà el programa. El divendres 30 d’agost, a les 23.00 h., en l’el Carrer de les Orquídies, a l’esplanada de Platja Flamenca, aquesta banda homenatjarà el mític grup Mecano.