Sota la batuta del seu director titular, Josep Vicent, l’orquestra estable de l’Auditori de la Diputació d’Alacant, ADDA, posarà el fermall d’or al cicle que, per tercera temporada consecutiva, organitza el Teatre Chapí entorn a la música clàssica. ADDA· SIMFÒNICA s’ha convertit vertiginosament en una peça fonamental de la vida musical valenciana. Aquest dijous 22 de desembre a les 20’00 h. tindrem l’oportunitat de gaudir-la en el Teatre Chapí.

ADDA·SIMFÒNICA
La personalitat sonora de ADDA·SIMFÒNICA és fidel reflex del seu fundador i director titular, Josep Vicent, una orquestra que desperta emocions i inspiració al públic en cadascun dels seus concerts. Manté una activitat en la seua temporada estable amb un cicle de música simfònica compartint programació amb les més importants orquestres, directors i solistes del món.
JOSEP VICENT
Músico espanyol de trajectòria apassionant i única, ha estat al capdavant d’alguna de les formacions simfòniques més prestigioses d’Espanya i del món: London Symphony Orchestra, Teatre Mariinski, Filharmònica de San Petersburg, Filharmònica de Rotterdam, Orquestra de Cambra de París, Royal Philarmonic, Orquestra del Teatre Real, Sinfonietta Cracòvia, Orquestres de Durban i Auvergne, per citar només algunes, a més de ser mestre convidat habitual de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra de València i Orquestra Nacional d’Espanya, entre altres.
Des de la temporada 2015/2016 és Director Artístico i Musical del ADDA i Director Titular de ADDA·SIMFÒNICA. Actualment ha sigut renovat el seu contracte fins a 2028.
El programa seleccionat per a aquest concert està compost per Simfonia núm. 6 en Fa major, Opus 68 “Pastoral” de Ludwig van Bheethoven i la Simfonia núm. 9 en El meu menor, Opus 95 “Del Nou Món”.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA
ADDA·SIMFÒNICA
Director: Josep Vicent
Jueves 22 de desembre 2022. 20’00 h.
Entrades des de 10 €. Preus reduïts per a menors de 30 i majors de 65 anys.