La regidoria de Cultura organitza una nova edició de titelles per a tota la família en la Plaça San Crispín amb entrada lliure a la ciutadania a partir de les 22.30 hores.

El festival de titelles en Las Cruces és un clàssic estiuenc a la ciutat que enguany 2019 celebra la seua vint-i-sisena edició. Va començar el 30 de juliol i s’allargarà durant tres dies consecutius fins a culminar hui dijous 1 d’agost.

L’estrena d’aquesta nova edició correspon a la companyia “Galitoon” qui arriba a Villena amb l’espectacle “The xou Moscón”. En ell es respresenta un peculiar circ, representat per un armari el qual obri les seues portes per a mostrar els diferents números que es recreen en el seu interior. Aquest simpàtic circ està presentat per un mocardón grassó que dóna pas als diferents números musicals, de dansa, màgia i humor.

El cicle el tanca “Tramant Teatre” amb “Els colors de l’Arc Iris” una història composta de moltes històries on es parla d’amistat i sentiments. Una obra per a tota la família on es mostra que les coses no són el que semblen i com els problemes poden canviar, canviant l’angle de visió sobre ells.

Sens dubte tres dies d’espectacles per als i les més xicotetes per a gaudir en la Plaça de San Crispín des de les 22.30 hores. La regidoria de Cultura convida a la ciutadania a passar i gaudir en família d’estar originals vetlades d’estiu.

“Los colores del Arco Iris”

“Los colores del Arco Iris”