Del 21 al 29 de setembre Finestrat celebra les “Jornades Gastronòmiques de cuina italiana”. Impulsades des de la Regidoria de Turisme dins del projecte “Finestrat Gastronòmic” i en col·laboració amb l’empresa GastroEventos, aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conéixer l’oferta de restauració local a través de les receptes més típiques d’Itàlia.

De moment, els restaurants que han confirmat la seua participació en aquestes jornades són Pizzorante Mangiare i Pizzeria Paradiso en el centre històric; en el Bulevard comercial, Lucciano i Tagliatella; i en la zona costanera de la Cala, Yenco, Lucciano Cala de Finestrat, Antiu Xixona i Cala Beach.

El menú participant estarà compost per plats típics italians, incloent entrant, plat principal, postres i beguda. Quant al preu, oscil·larà entre 18 i 25€ (IVA i beguda inclosos).

Sorteig

Per a dinamitzar la participació en aquestes jornades GastroEventos sortejarà un menjar/sopa per a 2 persones i 5 safates de degustació de Forn d’Honorato. Per a això, en la xarxa social Instagram hauran de fer Like en GastroEventos i en l’esdeveniment “Cuina italiana” i nomenar a 2 persones amb les quals anirien a aquestes jornades. Podran participar des d’aquest dimecres, 18 de setembre, fins a aquest divendres, dia 20.

Per a consultar els restaurants participants i els menús poden descarregar en el seu dispositiu mòbil l’App GastroEventos Agenda Gastronòmica i també seguir la seua pàgina en la xarxa social Facebook i Instagram.