Finestrat es prepara per a celebrar la Fira d’Abril que enguany serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig. Per a aqueixos dies des de la Regidoria de Festes han programat actuacions flamenques i una ruta de tapes que tindrà lloc en la Cala i, com a novetat, també en el centre històric i el Bulevard comercial. Més de 20 bars i restaurants s’han sumat a aquesta ruta gastronòmica en la qual oferiran al visitant tapa i beguda a 2’5 €., a més de la possibilitat d’optar a diversos premis com un viatge de 2 nits per a 2 persones a triar entre milers de destinacions d’Europa.

“Amb aquest esdeveniment aconseguim diversos objectius, va assenyalar l’edil de Festes, Amelia Mayor, en la presentació celebrada aquest matí, donar suport al sector de la restauració amb la Ruta de Tapes i també mitjançant la promoció en línia que realitza l’APP Gastroeventos. Al mateix temps atraiem visites a la nostra localitat a través d’aquesta proposta gastronòmica i també lúdica”.

Pel que fa al programa d’actes la Fira d’Abril arrancarà en el matí del dissabte, dia 4, amb una actuació itinerant de flamenc que partirà a les 12.00 hores des de Yenco (intersecció d’Avinguda Marina Baixa i carrer Altea). També hi haurà un espectacle de flamenc el dissabte a la vesprada, a partir de les 16.30 hores, en la plaça de l’antic edifici Àmfora de la Cala.

Des de Gastroeventos Mario Ayús va apuntar que la Ruta de Tapes forma part del calendari d’esdeveniments que engloba “Finestrat Gastronòmic” per a donar a conéixer la gastronomia local i donar suport al sector de restauració. Tota la informació sobre la Ruta de Tapes i les bases dels concursos i els premis estarà disponible tant en l’APP, amb més de 6.000 usuaris, com en la pàgina de Facebook.

“Així que des d’ací vull convidar a veïns i turistes a acudir aquest cap de setmana a Finestrat, va indicar la regidora, Amelia Mayor, per a gaudir de la bellesa de la nostra platja, de l’encant del nostre poble, amb l’alegria, la gastronomia i el folklore característic de la Fira d’Abril”.

 

Premis

Premis per als establiments participants

–           Per al restaurant més valorat serà obsequiat amb 100 euros, cortesia de l’associació d’empresaris de Finestrat (ASEFI).

–           Per als 3 restaurants amb les tapes més valorades es farà una promoció especial en la plataforma GastroEventos, on es realitza una entrevista i es difon a tots els usuaris per tots mitjans de comunicació de GastroEventos.

–           Per als 3 restaurants amb les tapes més valorades s’inclourà en l’associació d’empresaris de Finestrat (ASEFI) de forma gratuïta durant un any.

Premis per als comensals

–           1 viatge de 2 nits per a 2 persones a triar entre més de mil estades d’Espanya i Europa. Com a requisit per a entrar en el sorteig caldrà provar almenys 2 tapes en 2 establiments diferents i votar a través de l’App llegint el Codi QR que hi haurà en cada establiment.

 

Restaurants Participants en la Ruta de Tapes

Taberna La Vasca

Yenco

Pizzeria Alicia

Antiu Xixona

Kerstin Cafe

Calasol

La Tinaja

Nou Clavel

El Bokado

Taberna gallega

Rincón de Tito

Winnies bar

Mesón Ayala

La tasca de la Mari

La Marina

Sano

Tapeito La Andaluza

El Can Tonet

Gastrodavid by La Morena

Pizzeria Paradiso

Mítico Playa

Lucciano

Vaca Vieja

Puig Campana