Finestrat va commemorar ahir el “Dia del Llibre” amb una trobada literària que va tindre lloc en el Centre Juvenil. Organitzat des del Club de Lectura “La Finestra Màgica”, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, en aquest acte els components del club van parlar de diverses de les obres literàries comentades al llarg de les seues 4 anys de marxa. Entre els títols que van compartir va estar ”Suite Francesa”, de Irène Némirovsky, ”Mig Sol Groc”, de Chimamanda Ngozi, “Entre cortinetes” de Carmen Martín Gaite o ”84, Charing Cross Road” de Helene Hanff.

En paraules de la regidora de Cultura, María Llorca, “viurem un acte molt especial del Dia del Llibre en la nostra localitat. Com sabeu, tots els mesos des de fa 4 anys es reuneix el Club de Lectura per a compartir les seues impressions sobre la novel·la que han triat entre tots per a llegir. Hui compartiran amb nosaltres una selecció d’aquestes obres, en total 12 títols als quals dedicaran uns 5 minuts de lectura i opinions. És una trobada molt especial, obert a la participació de tots els públics. I també és una ocasió idònia per a acostar-se al Club de Lectura “La Finestra Màgica” als qui des d’ací i molt especialment a Carmen Almarcha vull aprofitar per a expressar tot el meu suport i el meu agraïment per fomentar la lectura des de la nostra localitat”.

Els cafés literaris del Club de Lectura “La Finestra Màgica” se celebren el 2n dimarts de cada mes en el Museu de Finestrat. Tots els títols llegits fins hui així com els que es comentaran en l’acte de hui estan a la disposició de la ciutadania a la biblioteca municipal “Els nostres Mestres” de Finestrat.