El municipi de Finestrat donarà la benvinguda al nadal aquest divendres, 7 de desembre, amb l’encès de l’arbre i la inauguració del pessebre en la Plaça del Poble, a partir de les 18:00 hores. En aquest esdeveniment els més xicotets també tindran ocasió de lliurar la seua carta al patge dels Reis Mags d’Orient. Aquest tradicional acte està organitzat des de la Regidoria de Festes en col·laboració amb la Associació de Dons de Finestrat doncs les sòcies d’aquesta entitat han sigut les encarregades de confeccionar els adorns nadalencs, a més del berenar amb chocolata i coca babau que s’oferirà a tots els assistents. També participarà el Centre Musical Puig Campana amb l’animació musical nadalenca.

La regidora de Festes, Amelia Mayor, va indicar que “arriba el mes més especial de l’any per als xiquets de la casa i també per als majors. A Finestrat donarem la benvinguda al Nadal aquest divendres, en ple pont de la Puríssima, amb l’encès de l’arbre i el pessebre, un acte en el qual vull donar les gràcies a l’Associació de Dons i al Centre Musical Puig Campana per la seua implicació a fer-ho encara més entranyable. Així que convidar-vos a tots a venir, a gaudir de l’esperit nadalenc en el nostre casc històric que en aquestes dates encara llueix més encantador i a participar en els esdeveniments que hem programat per a l’últim mes de l’any”.

“Celebrem el Nadal” amb els nostres majors

Aquest acte forma part de l’agenda programada per a gaudir del nadal i acomiadar el 2018 a Finestrat. A més de l’encès de l’arbre i el pessebre, hi haurà diversos actes dirigits a la població més major de la localitat amb el títol “Celebrem el Nadal” que té lloc tant en la Cala com en el casc històric. En el Centre Multiusos de la Cala se celebrarà el dimecres 19 de desembre, a les 17:00 hores i el divendres 21 serà en la Llar del Pensionista del casc històric, a les 18:00 hores. A més, per als membres del Club de Pensionistes i Jubilats de Finestrat també hi haurà el tradicional menjar de Nadal que serà aquest diumenge 9 de desembre, a partir de les 14:00 hores en el Restaurant La Bruna..

Concerts de Nadal

Per part de la Rondalla Cordes i Veus Font del Vaig moldre han organitzat un concert titulat “No oblidem el Nadal” que tindrà lloc en la Casa de Cultura el diumenge, dia 16, a les 19:00 hores. Per la seua banda, l’Agrupació Coral de Finestrat també interpretarà un concert nadalenc. Serà el dissabte, dia 22, a les 18:30 hores en l’Església parroquial de Sant Bartolomé.

A més, des de la Comissió de Festes 2019 han organitzat un acte lúdic en el qual els més xicotets podran lliurar la carta amb els seus desitjos al mateix Papà Noel. Serà el dissabte 23, de 17:00 a 19:00 hores, amb un cercaviles previ pels carrers del casc històric i un berenar en la Sala Jove.