Finestrat es prepara per a conéixer l’obra guanyadora del Concurs de Composició de Pasdobles que va convocar el Centre Musical Puig Campana amb el suport de la Regidoria de Cultura. Serà aquest dissabte, 22 de febrer, a partir de les 19.30 hores, a la Casa de Cutlura on se celebra el concert en el qual els components del Centre Musical Puig Campana interpretaran les 3 obres seleccionades per rigorós ordre alfabètic: Adrieu, Cinema Musical i Entalto. Aquests són els lemes de les creacions originals i inèdites que han quedat finalistes entre les 12 creacions presentades al certamen.

Com va indicar el regidor de Cultura, Héctor Baldó, “segueix avant l’any commemoratiu pels 50 anys d’història de la refundació del Centre Musical Puig Campana. Després del Concert de Santa Cecilia celebrat al desembre arriba el moment de conéixer el guanyador del Concurs de Composició de pasdobles que es va convocar el mes de juny passat. 12 obres s’han presentat a aquest certamen, entre les quals han quedat 3 finalistes. Sota la batuta d’Antonio Barber les interpretaran els músics de la banda aquest dissabte, a partir de les 19.30 hores. I, seguidament, el jurat anunciarà el pasadoble guanyador. Per a tots els autors, va per davant la meua enhorabona per participar en aquest concurs de composició musical. I a tots els veïns de Finestrat i comarca, la meua invitació a assistir a aquest concert tan especial”.

En finalitzar el concert es donarà a conéixer el lema guanyador. Llavors, obriran el sobre corresponent amb el nom de l’autor i el títol real de l’obra. El compositor guanyador rebrà un premi en metàl·lic dotat amb 1.500€.