La localitat de Finestrat es prepara per a les dates més especials de l’any amb dos esdeveniments dirigits a tota la família i, molt especialment, per als més xicotets de la casa.

Per al dimecres 23 de desembre s’espera l’arribada de Papà Noel a la Cala de Finestrat, exactament a la Plaça de l’Àmfora. Allí a partir de les 17.00 hores hi haurà un espectacle de màgia i també una actuació musical titulada “Nadals cantats” per a amenitzar els moments previs a la visita més esperada de l’any. A continuació, arribarà Papà Noel a qui els xiquets podran veure a través d’una bola gegant de neu. “Allí els xiquets podran passar a saludar-ho amb total seguretat. I, des de l’Ajuntament volem tindre un xicotet detall i que tots es puguen emportar una fotografia instantània de record d’aqueix moment tan especial”.

Campament Real en el centre històric i Pista de Gel

Amb l’arribada de gener Finestrat es prepara com a seu oficial del Campament Real de les seues Majestats, els Reis Mags d’Orient. Serà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener en la Plaça de la Va unir Europea on hi haurà posats d’artesania tradicional, animació musical, una granja d’animals, un pesebre de figures a grandària real i una pista de gel. A més, durant aqueixos dies els xiquets encara seran a temps de depositar les seues cartes en les bústies reals i fins i tot de veure als mateixos Reis Mags d’Orient en la seua haima real.

El campament es podrà visitar ja en la vesprada del dissabte, dia 2 de gener, i els dies 3, 4 i 5 de gener, en horari de matí i vesprada. L’accés es realitzarà mitjançant l’abonament d’una entrada a preus populars a benefici de la Llampuga Comissió Festes 2021.

Mesures de prevenció i seguretat

En paraules del regidor, Héctor Baldó, “des de la Regidoria de Festes hem organitzat aquests esdeveniments nadalencs perquè ens fa molta il·lusió que Papà Noel i els Reis Mags visiten Finestrat i ho facen d’aquesta manera tan especial, en la Cala, arran de mar i en el centre històric amb el campament real i la pista de gel”. L’organització del campament real compta amb la col·laboració de la Comissió de Festes 2021. “Des que va esclatar la pandèmia al març, aquest serà el primer esdeveniment en el qual tornem a anar de la mà de la Llampuga Comissió. Així que doblement il·lusionats per poder fer costat a la Comi en un any molt complicat i més si cap, quan es tracta d’un esdeveniment per als més xicotets”.

Quant a les mesures de prevenció i seguretat, se seguiran tots els protocols establits per les autoritats sanitàries per a aquests esdeveniments com el control d’accés, l’aforament reduït, desinfecció amb gel hidroalcohólico i la separació de recorreguts i distàncies de seguretat, entre altres.

“Aquest és un any especial, sens dubte, perquè per primera vegada Papà Noel arriba a la Cala i també, per primera vegada, serem seu del Campament dels Reis Mags. És la nostra aposta per la màgia i la il·lusió d’aquestes dates. I us volem convidar a tots, veïns i visitants, a visitar la nostra platja, el nostre poble engalanat i viure el Nadal a Finestrat”, va concloure l’edil.