Des de la Regidoria de Comunicació han publicat el fullet “Qué puedes hacer en Finestrat”amb tota la informació sobre les activitats d’índole esportiva, artística, educativa i cultural que se celebren aquest curs 2018-2019 en instal·lacions municipals. Amb aquesta mesura el que es pretén és que tots els veïns interessats a iniciar-se en alguna activitat en el seu temps d’oci tinguen centralitzada la informació en un únic document que, a més, també estarà disponible per a consulta en valencià i en anglès.

El regidor de Comunicació, David Alarcón, va explicar que “en la nostra localitat tenim un ventall molt ampli de possibilitats que abasta des de l’esport fins a cursos d’idiomes, música, reforç escolar, teatre, classes de dibuix, pintura, noves tecnologies, trobades literàries, arts marcials…etc. Amb l’inici del curs escolar moltes famílies es plantegen què fer com a activitat extraescolar en el cas dels xiquets o com ocupar el temps d’oci en el cas dels adults. Per açò, hem actualitzat tota la informació sobre el que poden fer en les dependències municipals del casc històric com la Casa de Cultura, la zona esportiva de la Foia i el gimnàs de la Plaça de la Va unir Europea; també en la Cala (Centre Multiusos i sala municipal) i en el Centre de Formació del Bulevard que es troba en la rotonda principal de les superfícies comercials (antic “Barquillero)”.

En concret, l’oferta esportiva inclou activitats com a futbol, voleibol, pilota valenciana, taekwondo, ballet, pilates, aeròbic, i, com a novetat enguany, sevillanes.

Pel que fa a propostes educatives hi ha classes de reforç escolar, anglès per a adults i espanyol per a residents d’altres nacionalitats. Els interessats a ampliar les seues habilitats artístiques poden apuntar-se a classes de teatre dirigides a xiquets/as de 6 a 12 anys i també a classes de pintura i dibuix que s’impartiran per a xicotets i majors en la Casa de Cultura i en el Centre de Formació del Bulevard. A més, el segon dimarts de cada mes el Museu de Finestrat acull el cafè literari que organitza el Club de Lectura “La Finestra Màgica” per a posar en comú impressions sobre les novel·les escollides per a llegir.

En la Cala, les activitats que ofereix el consistori en col·laboració amb l’Associació de veïns “Puig Campana” abasten des d’informàtica fins a ball espanyol, flamenc, sevillanes, ioga, pilates, dansa del ventre africà i zumba.

“Des d’avui es poden consultar totes aquestes activitats recopilades sota el títol “Què pots fer a Finestrat”, va afegir l’edil, en diversos idiomes, en la nostra pàgina web, en xarxes socials i també en paper en dependències municipals perquè li’l puguen portar a casa. En aquest fullet podran consultar dies de celebració, horaris, espai municipal i nombre contacte per a ampliar informació i formalitzar la inscripció. En definitiva, ens sembla la manera idònia de fomentar l’esport, conrear les habilitats artístiques i educatives i aprofitar el temps d’oci durant tot el curs 2018-2019”.