Des de la Regidoria d’Ocupació i Formació de Finestrat han organitzat una nova acció formativa dirigida a facilitar la inserció laboral de les persones que busquen treball en el sector de l’hostaleria. Es tracta del curs de «Animació turística en hostaleria» que respon a la creixent demanda d’animadors turístics en el sector hoteler de la comarca. Aquesta formació està impulsada des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), se celebrarà en el Viver d’Empreses, del 20 al 24 de maig, en horari de 16.00 a 20.00 hores. L’objectiu que es persegueix és formar als participants en el lloc d’animador en allotjaments turístics, tant en l’àmbit de l’animació diürna com a nocturna, amb la finalitat d’augmentar les possibilitats d’ocupació en la temporada estival el començament de la qual és imminent.

L’alcalde i titular de les àrees d’Ocupació i Formació, Juan Francisco Pérez, va indicar que «ja està obert el termini per a inscriure’s a aquesta formació que és gratuïta per a veïns empadronats en la localitat. És una demanda que ens han fet arribar els hotels de Finestrat i també d’altres municipis de la comarca. Destacar que els participants podran fer pràctiques en hotels de la Cala, Alone i Tropic. Per tant, estem convençuts que és un curs amb alta possibilitat d’inserció laboral per als participants. Així que anime que s’apunten els veïns de Finestrat i aprofiten aquesta formació per a aconseguir un lloc de treball».

Aquest curs, subvencionat des de la Diputació d’Alacant, és gratuït per als veïns/empadronats a Finestrat. En finalitzar, a més de rebre un diploma, tindran l’opció de realitzar pràctiques no remunerades als hotels Alone i Tropic Relax de la Cala de Finestrat «de manera que podran aplicar els coneixements adquirits durant el curs en un entorn real de treball».