El cicle “Cultura a la Fresca” de les urbanitzacions de Finestrat comença aquest dissabte, 7 de setembre, amb l’obra de teatre “Fly. L’Home Ocell” de la companyia Adán Rodríguez. Aquesta obra infantil i familiar es representarà a la urbanització Golf Badia a partir de les 19.30 hores.

Com va assenyalar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, “una vegada finalitzades les Sensacions d’Estiu arriba setembre i tornem a acostar l’agenda d’esdeveniments a les urbanitzacions de Finestrat. Comencem aquest mateix dissabte, dia 7, amb una obra de teatre familiar plena d’imaginació i fantasia que esperem agrade a tots els públics”.

“Fly, l’Home Ocell” és un viatge per la imaginació i pels somnis a través dels jocs, les cançons, els titelles gegants i la dansa. Estrela, la xiqueta protagonista de l’obra, descobreix gràcies a Fly, un loquito rodamón, un univers nou i màgic on tot és possible, on els homes es converteixen en ocells, on la raó i les emocions emergeixen en color, en música i en alegria.

Els esdeveniments a les urbanitzacions seguiran amb projeccions de “Cinema a la Fresca” en Terra Marina (dissabte 21) i Balcó de Finestrat (diumenge 29), a les 20.00 hores.