L’edil de Festes, Domingo Pérez, ha comunicat en roda de premsa que amb motiu de la celebració de la Fira de Sevillanes de Torrevella 2019, l’Ajuntament obrirà el termini d’inscripció per a tots els interessats a participar en l’esdeveniment com caseteros el pròxim 25 de febrer.

El regidor, que ha estat acompanyat del tècnic de Festes, Manuel Esteban Moreno, ha indicat que les sol·licituds hauran de ser entregades en el Registre General de l’Ajuntament fins al 30 de març. «El nombre de casetes és limitat, de fet, hi haurà un màxim de 23. Per això, es tindrà en compte l’ordre de la data d’entrada de les sol·licituds en el registre», ha dit.

Els interessats hauran d’aportar la següent documentació: el butlletí elèctric, el butlletí de gas (en cas de tindre cuina), el certificat d’ignifugació de la lona o recobriment de la caseta, l’homologació d’estructura portant, certificació de manteniment d’extintors, el carnet de manipulador d’aliments i l’assegurança. A més, Pérez ha destacat que els participants en els actes organitzats amb cavalls i carruatges hauran de presentar el DNI de genet, la cartilla d’identificació del cavall i una guia de transport del cavall.

L’edil també ha donat a conéixer la data en la qual se celebrarà la fira de sevillanes enguany. «La fira tindrà lloc del 8 al 12 de maig, sent el 7 de maig el dia en què es durà a terme la tradicional ‘Nit del Pescaíto'», ha declarat. El Centre Cultural Verge del Carmen acollirà amb anterioritat, en concret el 26 de març, un esdeveniment previ a la fira, a partir de les 20.30 hores. «Aqueix dia presentarem el cartell, comptarem amb un espectacle de flamenc i amb la presència d’algunes associacions que han estat coordinant la fira de sevillanes durant molt de temps, entre altres sorpreses», ha avançat Pérez.

El regidor també ha animat a participar en la inscripció als diferents establiments hostalers de la ciutat. «Ens agradaria que totes les casetes de restauració de la fira anaren de Torrevella«, ha conclòs.

Finalment, el tècnic de Festes ha manifestat que el termini d’inscripció s’ha obert amb antelació perquè tots els interessats puguen participar en la fira i entregar la documentació corresponent a temps, ja que posteriorment serà entregada a l’empresa adjudicatària encarregada d’organitzar els actes de la fira.