Fizzy Soup desdejunen café i sopen sopa. A la seua casa sonen rock, indie i folk amb explosions psicodèliques, però la seua música es desvia cap a un so diferent. Ells busquen anar més lluny “i sembla que els tiren més els sons negres dins del difícil que resulta -és un mèrit- definir el seu estil” (Julio Ruiz, Radi 3).

En 2017 publiquen ‘Not so Far’, ressenyat per mitjans com El Pais, Radi 3 o Rockdelux. A l’agost de 2018 el programa Hui Comença Tot de Ràdio 3 estrena ‘Gravity’ (primer single d’avançament del seu nou treball), al qual posteriorment se sumarien ‘Diver’ i ‘Blow Up’ com a avantsala del llançament del seu nou disc ‘El que No Es Veu’, la data del qual de publicació ha sigut el 5 d’abril de 2019.

Amb més de cent concerts a la seua esquena, han passat per algunes de les cites més importants del panorama, com Mad Cool, Sonorama Ribera, DCODE o Festival dels Arts i sales com La Riviera de Madrid o la 2 d’Apol·lo a Barcelona.

Escolta a Fizzy Soup en Spotify! https://open.spotify.com/artist/4h9jksk80uhlurx3teydd0

DIVENDRES 26 D’ABRIL DE 2019

SALA EUTERPE (Doctor Ivorra 34, Sant Joan d’Alacant – Alacant)

OBERTURA DE PORTES 21.45

INICI CONCERTS 22.30

Ant:9€ – Taq:12€

Fizzy Soup

Fizzy Soup

Ruben Pozo i Lichis són dos rockers enamorats de la música uneixen forces. Reconeguts per la crítica i donats suport pel públic, tots dos compten amb un bagatge professional que avala dues carreres plenes d’èxits.Rubén Pozo, fundador de Peresa, es va posar “En marcha” en 2015 i en 2017 llança “Habrá que vivir”.

Lichis, poeta i veu de “La Cabra mecànica”, va iniciar la seua carrera en solitari posant-se en “Manera Avión” en 2014. En 2018 ha girat per tot el país presentant el seu últim “Mariposas & Torneos de Verano, acabat d’editar en vinil.

Després de diverses col·laboracions, els dos artistes s’embarquen en un projecte que donarà molt que parlar en els pròxims mesos. “Mesa para dos” és el nom triat per al duo que ofereix al públic l’oportunitat d’escoltar i emocionar-se amb temes de tots dos músics i temes inèdits compostos al alimón.

Amics i còmplices en l’escenari, Rubén i Litxis ofereixen un espectacle que delectarà als qui estimen el bon rock i la Música amb majúscules.

Dissabte 27 abril

22:30h h

Ant:14€-Taq:16€

El dimarts 30 abril a les 22:30h concert de Tanaka contra la violència masclista. El format és Pay after xou: l’entrada és lliure i els assistents paguen el que consideren al final de l’esdeveniment. La meitat del recaptat es donarà a la Plataforma Feminista d’Alacant i a la Lupa Violeta per a la realització de les seues activitats contra la violència masclista.