Aquest pròxim dimecres 24 de novembre continuarà, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner” d’Orihuela, el VII Cicle de “Trobades amb la poesia”, organitzat per la Fundació Cultural Miguel Hernández i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, dins de la programació de la “Tardor Hernandiana”.

El cicle, coordinat igual que els sis anteriors celebrats en 2018, 2019, hivern i tardor de 2020, i primavera del present any, per José Luis Zerón Huguet, pretén posar veu poètica a l’emblemàtica casa on va nàixer l’universal Miguel Hernández, encara que les circumstàncies sanitàries van obligar al trasllat de l’espai per un altre més ampli.

En aquesta sessió recitarà Francisco Gómez, nascut a Elx en 1966. És periodista i escriptor. Ha treballat en l’edició a Elx del diari “La Verdad” i a Alacant en el desaparegut “La Prensa de la província d’Alacant” (1997). Ha sigut articulista i escriptor de reportatges en mitjans com Elchedigital.es i Notícies Elx. En l’actualitat col·labora amb textos literaris en el blog frutosdeltiempo.wordpress.com i en la revista digital Agitadoras.com

Com a narrador ha escrit els següents llibres de relats: “Los días sin ti” (Colección Altabix, Frutos del Tiempo, 2002), “Sueños de nadie” (Colección El Picudo Blanco, 2009), “Los días suspendidos” (Frutos del Tiempo, 2017) y “Al otro lado” (Bubok, 2016).

Com a articulista en una faceta més periodística, ha escrit els següents volums: “Crónicas de la city” (Instituto Municipal de Cultura, Elche, 2004), “Crónicas de la city-2. Las tardes en el cielo” (Instituto de Cultura Juan Gil-Albert) y “La city-3” (Grupo Antón Comunicación, 2017).

En aquest moment prepara la publicació d’un nou llibre de relats en la nova col·lecció de narrativa de Fruits del Temps Fifty, titulat “El vicio de perder”.

En poesia ha escrit quatre poemaris que romanen inèdits. Dos sobre l’Amor i el seu revers amarg, el dolor, la derrota, la pèrdua: “Incierto campo de batallas”i “Ojos marrones, labios rotos”. Un altre llibre més sobre àngels ferament humans: “Angelorums”. I un últim text poètic sobre la seua família i la condició de perdedor que marca la seua vida: “Diario de un hombre derrotado”.

També ha escrit un nou llibre d’articles i una nova novel·la inconclusa.