La regidora de Cultura, Patricia Macià, ha presentat una nova edició d’Elx Live Festival que se celebra els dies 5 i 6 d’abril en el pàrquing de Candalix.

Al costat d’ella han estat els organitzadors de l’esdeveniment Javier Ajenjo i José María Muela, així com alguns dels artistes convidats, cas de Nach.

“A l’inici del meu mandat al capdavant de la Regidoria de Cultura em vaig posar com a objectiu impulsar un festival de música «indie» i d’altres músiques a la nostra ciutat que vinguera a completar l’oferta musical que oferim al llarg de l’any”, ha assenyalat Patricia Macià qui ha afegit que “dins de l’oferta nacional de festivals trobem en la primavera les dates adequades per a situar-lo aprofitant la bona climatologia de la nostra zona”.

Tal com la indicat la regidora “de forma modesta i amb la col·laboració d’un jove promotor il·licità, José María Muela, comencem aquesta marxa en la Rotonda del Parc Municipal que per sort i encert se’ns va quedar xicoteta per a la següent edició. Això ens va obligar a buscar un espai que ens permetera arribar a més de 5.000 persones i ens traslladem al Pàrquing de Candalix. En la tercera edició, l’any passat, per circumstàncies de la climatologia ens va obligar a dividir en dues jornades, una en la Rotonda i l’altra en Candalix, millorant cada any l’oferta artística del festival”.

Per a aquest 2019, José María Muela i l’Elx Live Festival s’ha associat a una empresa important i destacada que arriba des de Burgos, amb una dilatada experiència i prestigi en l’organització de festivals musicals, representada per Javier Ajenjo, “que espere que ens permet un punt d’inflexió de cara al futur en l’oferta artística per a Elx i totes les poblacions del nostre entorn”, ha indicat Macià.

Per part seua, Javier Ajenjo ha destacat la gran qualitat dels artistes presents en aquesta edició d’Elx Live Festival al capdavant del qual es troba Fuel Fandango, un dels grups més importants del moment. I al costat d’ells una variada oferta que va des de l’alacantí Nach fins a Chimo Bayo.

Al costat d’ells estaran L’Adhesiu, Depedro, Shinova, SFDK, Cycle, Julieta 21, Olivia, Mentiders, Correus, Bauer, Pols i Neus i Aryon.

Ajenjo ha destacat que Elx Live Festival ja s’ha convertit en un referent en la Comunitat Valenciana “i ara volem que trenque noves fronteres”.

Nach, que presentarà en el festival el seu nou treball, ha assenyalat que per a ell és un luxe actuar en una ciutat com Elx i tan prop de la seua gent. “Estic encantat amb el cartell d’aquest festival per l’eclèctic i per l’interessant. És un cartell que a més de divertir permetrà descobrir estils i artistes i obrir ments”, ha assenyalat.

Les entrades estan ja a la venda en www.wegow.com.