Fundació Mediterráneo continua la sisena edició de la Campanya de Teatre del Mediterrani amb la representació de Cous Cous d’Enrique Saura, produïda pel grup de teatre ETC de Dénia. L’espectacle tindrà lloc aquest dimecres 20 de juliol a les 20.00 hores en Fundació Mediterráneo Alacant (Av. Doctor Gadea, 1). Les entrades poden obtindre’s en taquilla o de forma anticipada en www.entradasatualcance.com
El cicle Teatre del Mediterrani està impulsat per Fundació Mediterráneo en col·laboració de la Diputació d’Alacant a través de la seua àrea de Cultura. Aquesta iniciativa compta amb un total de 15 obres teatrals de diferents companyies no professionals de tota la província, que actuaran fins a novembre de 2022. El seu objectiu principal és potenciar i contribuir al desenvolupament de les arts escèniques no professionals de la província d’Alacant.
Cous Cous és una comèdia en la qual Manel està a punt de convertir-se en pare. La seua germana Clara organitza un sopar amb amics de la infància on Manel anuncia el nom del seu futur fill. El nom no agrada a ningú i arran de la discussió, noves situacions van eixint a la llum, provocant un caos dramàtic alhora que divertit.
La programació continuarà el dimecres 27 de juliol amb la representació L’últim pensament de Ron Carter de la mà de la companyia il·licitana Teatre de la Barana. En aquesta obra Ron Carter comparteix les seues confidències, pors i somnis amb el seu company de cel·la la nit d’abans de ser executat.