“Gabriel Miró, fuente de inspiración” són les noves Jornades de Pintura a l’aire lliure d’Alacant

“Gabriel Miró, fuente de inspiración” són les noves Jornades de Pintura a l’aire lliure d’Alacant

“Gabriel Miró, fuente de inspiración”, promogut des de la Regidoria de Coordinació de Projectes que està el front M.ª Dolores Padilla, i juntament amb el President de Asociación de Pintores Alicantinos, Fernando Mateo, ha presentat les activitats lúdic-culturals que tenen lloc en les places i carrers del Centre Tradicional d’Alacant.

M.ª Dolores Padilla, Regidora de Coordinació de Projectes i Fernando Mateo, President de Asociación de Pintores Alicantinos. Foto: Gabinet Prensa Ayto. Alacant

M.ª Dolores Padilla, Regidora de Coordinació de Projectes i Fernando Mateo, President de Asociación de Pintores Alicantinos. Foto: Gabinet Prensa Ayto. Alacant

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Coordinació de Projectes, engega per setzè any consecutiu, el programa d’activitats lúdic-culturals en la Plaza Gabriel Miró amb l’objectiu d’implementar projectes culturals en els quals s’utilitza l’art i el patrimoni històric de la zona com a recurs de dinamització sociocultural.

El programa d’activitats culturals inclou Les Jornades de Pintura a l’aire lliure “Gabriel Miró, font d’inspiració” que se celebren els dies 17 de juny, 23 de setembre, 21 d’octubre i 18 de novembre. Segons ha indicat M.ª Dolores Padilla, “l’objectiu és seguir fomentant l’ús per part dels ciutadans de les places i carrers del Centre Tradicional”.

El públic assistent podrà gaudir un any més de tallers d’iniciació a la pintura per a xiquets, on els pintors de l’Associació ensenyen als més xicotets diverses tècniques artístiques, així com una exhibició de pintura d’artistes de renom que realitzaran les seues obres en directe.

La participació en les jornades de pintura és lliure i gratuïta i està oberta al públic en general. Aquestes jornades porten desenvolupant-se des de fa deu anys amb la col·laboració de Asociación de Pintores Alicantinos.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X