“Gabriel Miró, fuente de inspiración”, promogut des de la Regidoria de Coordinació de Projectes que està el front M.ª Dolores Padilla, i juntament amb el President de Asociación de Pintores Alicantinos, Fernando Mateo, ha presentat les activitats lúdic-culturals que tenen lloc en les places i carrers del Centre Tradicional d’Alacant.

M.ª Dolores Padilla, Regidora de Coordinació de Projectes i Fernando Mateo, President de Asociación de Pintores Alicantinos. Foto: Gabinet Prensa Ayto. Alacant

M.ª Dolores Padilla, Regidora de Coordinació de Projectes i Fernando Mateo, President de Asociación de Pintores Alicantinos. Foto: Gabinet Prensa Ayto. Alacant

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Coordinació de Projectes, engega per setzè any consecutiu, el programa d’activitats lúdic-culturals en la Plaza Gabriel Miró amb l’objectiu d’implementar projectes culturals en els quals s’utilitza l’art i el patrimoni històric de la zona com a recurs de dinamització sociocultural.

El programa d’activitats culturals inclou Les Jornades de Pintura a l’aire lliure “Gabriel Miró, font d’inspiració” que se celebren els dies 17 de juny, 23 de setembre, 21 d’octubre i 18 de novembre. Segons ha indicat M.ª Dolores Padilla, “l’objectiu és seguir fomentant l’ús per part dels ciutadans de les places i carrers del Centre Tradicional”.

El públic assistent podrà gaudir un any més de tallers d’iniciació a la pintura per a xiquets, on els pintors de l’Associació ensenyen als més xicotets diverses tècniques artístiques, així com una exhibició de pintura d’artistes de renom que realitzaran les seues obres en directe.

La participació en les jornades de pintura és lliure i gratuïta i està oberta al públic en general. Aquestes jornades porten desenvolupant-se des de fa deu anys amb la col·laboració de Asociación de Pintores Alicantinos.