Dissabte que ve 27 d’abril a les 20 hores en el ADDA, se celebrarà una GRAN GALA DE DANSA, 30 Aniversari Emilio Morales, amb la participació d’estreles de dansa internacionals com Joaquín de Luz, ballarí principal del Nova York City Ballet i acabat de nomenar director de la Companyia Nacional de Dansa, Jesús Carmona, internacionalment aclamat ballador flamenc, i un elenc de grans artistes com: Marco Flores, Maribel Gallardo, Lucía Campillo, Belén López, Anna Chiara Amirante i Alessandro Staiano.

Emilio Morales Un mundo de danza celebra el seu trenta aniversari en el treball dedicat a la dansa. Una botiga alacantina situada al carrer Castanys 38 amb una especialització absoluta en roba, calçat i complements vinculat a aquest sector.

El seu propietari, Emilio Morales, gestor cultural ha construït una gala que tal com indicaven té un model únic, donada la varietat d’intèrprets i gèneres que no es veu ni a Madrid, per la qual cosa la província d’Alacant es pot sentir afortunada en aquest aspecte.

Jesús Carmona, director artístic de la Gala, ha aconseguit al costat de l’equip reunir grans ballarins clàssics, contemporanis i del món del flamenc on oferir en l’esdeveniment una visió de tot el talent que hi ha a Espanya que durarà dues hores.

L’esdeveniment es clausurarà en el propi ADDA amb un sopar d’honor en el qual participarà tot el cos de ball que participa i on el públic assistent podrà dialogar i expressar les seues sensacions amb els diferents participants de gala, una cosa poc habitual però un costum que Emilio Morals a rescatat d’una tradició similar que existeix, per exemple, en el mercat estatunidenc.

Les entrades a l’esdeveniment es poden adquirir en INSTANTICKET.ES al preu de 30€ o 40€