Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han programat un complet programa d’activitats en el Centre Juvenil per a aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig que inclou una gamer weekend” i la “Escape Room” ambientada en Sherlock Holmes i fugida de virus.

Gamer Weekend

Per a aquest dissabte 4 de maig se celebrarà una nova Gamer Weekend, és a dir, un torneig de vídeoconsolas en el qual els afeccionats tindran l’oportunitat de jugar al Fortnite, participar en un concurs de Scalextric, i, com a novetat, hi haurà una zona de realitat virtual i una altra àrea per a Play Station 4. Aquesta jornada tindrà una durada de 6 hores, des de les 16.00 fins a les 22.00 hores, i la participació és gratuïta.

Escape Room

Finalment, aquest diumenge 5 de maig hi ha programada una divertida activitat molt de moda en els últims temps denominada “Fuita Room”. La dinàmica consisteix a tancar-se en un espai per a intentar eixir en el menor temps possible. En el cas de Finestrat hi haurà dues temàtiques: una “escape room” ambientada en “Sherlock Holmes” de manera que els participants hauran d’ajudar el famós detectiu a esbrinar qui ha assassinat al personatge del pintor. L’altra possibilitat és el “Laboratori de Void” on es produeix la fugida d’un virus. Els participants hauran de trobar la mostra del virus i també els expedients per a empresonar al Doctor Void.

Els interessats/as poden realitzar la seua inscripció en el Centre Juvenil i també en el telèfon 606936432 o a través de l’adreça de correu joventut@finestrat.org.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va animar als joves de la localitat “a aprofitar totes les possibilitats que els està oferint el Centre Juvenil com el torneig de vídeoconsolas y la Escape Room per a la qual a penes ens queden algunes places”.