La Regidoria de Turisme, que dirigeix Mariola Rocamora, ha programat, per als caps de setmana del mes de novembre, unes rutes turístiques amb les quals tant si viatges només, com en parella o amb tota la teua família et divertiràs, alhora que coneixeràs i descobriràs tots els tresors que amaga Orihuela. Podràs vibrar amb la ‘Orihuela Misteriosa’, dansar amb ‘El Joglar i la Sabata Desgastada’ o sentir-te provocat amb ‘La Temptació de Velázquez’. Són les rutes teatralitzades, una nova manera de fer turisme. Tots els dissabtes a Oriola viuràs la història, els monuments, els palaus… compartint-los amb actors vestits de l’època, que es converteixen en ‘autèntics’ protagonistes, i et traslladaran a aqueix moment de la història. Aquestes rutes estan dirigides a tots els públics de totes les edats.

La família continuarà sent la protagonista en les rutes programades per als diumenges del penúltim mes de l’any. Començarem, el dia 7, amb un divertit passeig amb bici amb la qual ens desplaçarem fins a ‘Les Sénies Bessones’. L’eixida serà a les 10 del matí des de la Plaça del Carmen. No t’oblides portar la teua bicicleta i la motxilla amb un tentempié i, per descomptat, aigua. Set dies després, concretament el diumenge 14, pujarem al Castell, en aquest cas practicarem senderisme pel que posa’t les teues sabatilles d’esport i agafa novament la motxilla i el bocata. Estem parlant d’unes rutes turístiques per als amants de la naturalesa on a més de conéixer la nostra història gaudiràs de les belles vistes de la serra.

Acabarem novembre amb la ruta de ‘Miguel Hernández: Vida i Obra’ el diumenge 21, i per al 28, la Regidoria de Turisme ens ha preparat una sorpresa com és conéixer el Museu de la Muralla.

Recorda que aquestes rutes són totalment gratuïtes però les places són limitades, per tant, no oblides fer la reserva en www.orihuelaturistica.es Allí trobarà tota la informació que necessites així com els llocs i horaris d’eixida.