L’artista plàstica Gema Morante exposa en el centre cultural L´Escorxador d’Elx una obra singular i reflexiva amb materials de plàstic reciclat.
En aquesta mostra podem reconéixer-nos com l’home i la dona de llanda que continuen abstrets en una festa de màscares passant per alt el pols de la vida. Personatges exposats a canvis i voràgines que en el més recòndit lluiten per esquinçar la cortina i eixir cap a una llum menys artificial que no els mantinga en uns ridículs llimbs.
L’emoció inevitable que emana del vulnerable és present en cadascuna de les peces creades amb la delicadesa de qui tix sobre l’invisible.
Existeix una labor de sastrería, un formigueig del realment diví, un empenyiment de fantasia crua i inesgotable, naturalesa lluminosa aguaitant en cada cantonada, la veritat intrínseca que som molt més que mecanismes de pur bombament o ombres més altes que els déus habitant en el nostre pit.
El orígen bandejat demanant a crits un temps nou. I a la meitat de la selva talada; la llàgrima que ens sosté.
Potser és que quan els autòmats es detenen salten els fusibles i aprenen a redescobrir, potser és això.
Obert al públic fins al pròxim 24 d’octubre a la Sala Lanart.
 Ubicació: https://www.elche.es/cultura/lescorxador-ccc/
Horari de visita: de dilluns a divendres de 17.00h A 21.00h Dissabtes de 11.00h a 14.00h i de 17.00h A 20.00h Diumenges de 11.00h a 14.00h