Com ja acostumem a veure a la Sala de concerts Euterpe, una setmana més, ens porten triplet de concerts amb estils variats per a gaudir d’un oci cultural i diferent.

El divendres 8 d’abril a les 22h, Georgina arriba a l’escenari de Sala Euterpe per a fer un repàs pels temes més importants de la seua discografia i presentarà en directe els dos avançaments, Infinitament i Des de Lluny, del que serà el seu cinqué àlbum d’estudi. Georgina no ha parat de sumar experiències a una carrera musical que compta ja amb vint anys de trajectòria, 4 discos d’estudi i un EP publicats amb Warner Music Spain. Temes com a Rara, Supermujer o Amb Només Una Mirada no sols li han obert les portes de les ràdios nacionals, sinó també li han permés portar la seua música per multitud d’escenaris i ciutats espanyoles.

El dissabte 9 d’abril a les 22h, és el torn de l’actitud i el Rock and roll en estat pur amb la banda madrilenya Curly Rage. Encara que no són classificables únicament dins del gènere del Rock ja que pots escoltar en les seues cançons diversos dels estils que es van anar donant durant el segle passat, i tindre un so completament actualitzat. Curly Rage té la intenció de retornar al Rock and roll el lloc que es mereix dins del panorama musical, tant internacional com nacional, i que totes les persones que escolten la seua música es contagien d’alegria i de la seua expressió lliberteu . Van aconseguir traure el seu primer àlbum després de la pandèmia i és ara quan podran defensar-ho en els escenaris, és ara quan faran retrunyir les sales. Si vols botar, gaudir i cantar ben alt no pots perdre’t a Curly Rage aquest dissabte a la sala de Sant Joan d’Alacant.

El diumenge 10 d’abril a les 19:30h, Fran Mariscal i Ferran Exceso s’encarregaran de tancar, en gran, un cap de setmana de bona música en Sala Euterpe. Tots dos artistes han passat infinitat de vegades per aquesta sala, però aquesta vegada s’han submergit en una nova gira conjunta «Puresa Tour» en la qual tornaran a compartir els seus temes i malbaratar talent i roncarol.

Les entrades per a tots els concerts estan disponibles en www.salaeuterpe.com i a la sala.

Programació

Georgina

• Divendres 8 d’abril

• Horari: 22:00h

• Entrades a 15€ anticipades i 20€ en taquilla

Curly Rage

• Dissabte 9 d’abril

• Horari: 22:00h

• Entrades a 8€ anticipades i 10€ en taquilla

Fran Mariscal i Ferran Exceso

• Diumenge 10 d’abril

• Horari: 19:30h

• Entrades a 15€ anticipades i 18€ en taquilla