La Hermandad del Rocío d’Alacant ja té presidenta per als pròxims tres anys: Gracia de Pascual Arteaga. Ha sigut la candidata votada pels germans de la filial rociera nº99, que durant la tard-nit del diumenge 18 de juliol van participar en els comicis.

En total de 43 germans van depositar el seu vot en l’urna, amb un resultat de 37 vots a favor, 5 en contra i un vot en blanc.

Finalitzat el recompte va ser proclamada per majoria la nova presidenta que jurara en el càrrec una vegada reba la seua ratificació per part del Bisbe Diocesà Sr. Jesús Murgui Soriano, aproximadament el mes de setembre serà presentada la junta que prenguera possessió dels nous càrrecs, amb la gran responsabilitat de dirigir aquesta corporació cap al seu XXX aniversari fundacional.

Gracia es va dirigir als germans per a agrair-los el seu suport i demanar-los de nou la seua col·laboració per a aquesta nova etapa, igual que va agrair a la junta sortint el seu treball i va finalitzar demanant l’empara i protecció de la Verge de la Rosada que és el far i guia d’aquesta associació pública de fidels.

Va tancar el capítol general d’elecció el consiliario i rector de Sant Joan Baptista Sr. Joaquín López Serra que va dirigir l’oració final, una salva a la Verge del Rocío.