Gran èxit d’acolliment de l’espectacle ‘El Rock and roll també és cosa de xiquets i de pares!’ celebrat en la Rotonda del Parc Municipal d’Elx. El concert, que va tindre lloc ahir, va ser un xou musical en valencià, amé i entretingut en el qual tant els xiquets com els adults van interactuar, eixint a l’escenari a ballar i a cantar.

Marga Antón, regidora de Cultura, ressalta que “les 400 cadires de la rotonda estaven ocupades per famílies que setmana a setmana ja són un públic fidel a aquesta iniciativa”. Les mesures higienicosanitàries van estar garantides en tot moment.

Es tracta d’un espectacle didàctic en el qual s’explica als xiquets i pares el naixement, origen, i posterior evolució i expansió del Rock and roll. Les entrades a aquests esdeveniments en la Rotonda són gratuïtes però cal recollir les invitacions en les taquilles del Gran Teatre.

El grup valencià ‘Big 54’ va presentar l’espectacle en un format semi-acústic, format per un contrabaix, un guitarra, un semi-bateria i un pianista. És la banda que acompanya habitualment al rocker Carlos Segarra.

El xou va començar amb una xicoteta introducció al Blues i al folk Irlandés per a donar pas al Country i al Rock and roll. Es va posar el focus d’atenció en els pioners dels anys 50 i primers dels 60 amb temes d’Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, Gene Vincent, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins i Bill Halley, entre altres. A més, es va explicar la magnitud que va tindre el moviment a nivell mundial.