L’Ajuntament d’Alacant ha superat totes les previsions del primer diumenge del Taller “Anem de pícnic a la Llotja” organitzat per la regidoria de Cultura que va acollir a centenars de famílies. El fantàstic clima va mobilitzar a majors i xicotets que es van acostar a la Llotja per a participar en un programa d’activitats culturals, on els més xicotets van poder pintar, realitzar puzles i jugar al Qui és qui? amb personatges de pintors.

Des de l’organització dels tallers han manifestat que aquest primer diumenge es van superar les previsions de públic, i per a la pròxima edició es preveu incrementar l’espai per a poder atendre més famílies. Els diumenges 10 d’octubre, 28 de novembre i 12 de desembre en “Anem de pícnic a la Llotja” es realitzaran activitats gratuïtes i dirigides parell els xiquets i xiquetes.

Per la seua part el regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha agraït el bon acolliment, i “anima als més xicotets a continuar participant d’aquests programes culturals que se celebren els diumenges a la nostra ciutat”

La programació que s’estendrà a la plaça de Sèneca els pròxims diumenges, ací hi haurà obres de teatre, teatre musical, de màscares, màgia, activitats educatives mediambientals i tallers amb rerefons cultural. L’entrada serà lliure però limitada a l’aforament i sota la normativa COVID i es realitzaren els diumenges 17 i 24 d’octubre, 7, 14 i 21 de novembre.