Les activitats infantils organitzades durant aquests mesos estivals en la Cala de Finestrat estan aconseguint un gran èxit de participació. Més de 500 xiquets d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys d’edat, estan gaudint setmanalment d’un complet programa d’activitats organitzades per la Regidoria de Turisme, per al gaudi dels més xicotets de la casa.

Les xifres avalen la presència d’un turisme majoritàriament espanyol, ja que el 70% dels usuaris són nacionals, fonamentalment del País Basc i Madrid, i en menor mesura de Castella-la Manxa, Castella i Lleó i la resta de comunitats. D’altra banda, un 30% de visitants són turistes estrangers destacant la presència de francés i russos, especialment.

Aquesta programació està dirigida a xiquets/as des dels 3 anys als 12 anys d’edat i abasta múltiples opcions com a esports (voleibol de platja, futbol platja, bàdminton, handbol), manualitats, joc de relleus, olimpíada playera, globoflèxia, tallers d’arqueologia, concursos de castells d’arena o tatuatges d’henna. Durant aquestes jornades recreatives també es fomenta el joc en família, on pares i fills gaudeixen junts d’aquests jocs lúdics. Aquesta programació es ve desenvolupant tots els dimarts, dijous i dissabtes de l’estiu seguint totes les indicacions marcades per les autoritats sanitàries per a contindre la pandèmia.

Per a participar, només cal acudir a l’espai de la platja situat entre el lloc de Socorrisme i el parc infantil de jocs i estaran actives de 10.00 a 14.00 hores, fins al 7 de setembre.