Dissabte passat 19 d’octubre Petrer es tornava a omplir de fotògrafs. La setena edició del Ral·li Fotogràfic ClickPetrer que organitza el Grup Fotogràfic de Petrer (GFP) es convertia un any més en una jornada de gaudi per a companys i amics que senten la mateixa passió per la fotografia. La gran novetat en aquesta ocasió residia en què els participants havien d’entregar una col·lecció formada per 3 imatges que tingueren relació entre si, no s’admetien fotografies soltes, sent el tema de concurs “La vila de Petrer en tots els seus aspectes”. Enguany el número d’inscrits ha sigut de 246, si bé finalment es van entregar 236 col·leccions del mateix nombre de participants, que es desglossen en 166 participants adults; 15 participants juvenils (entre 12 i 18 anys); i 55 participants infantils (fins a 12 anys d’edat).

Des de les 7 del matí era constant l’anar i vindre de fotògrafs que omplien els carrers de Petrer, a la recerca de la millor col·lecció. L’ambient que es va viure en tota la jornada va ser extraordinari, al que cal sumar el gran acolliment que van tindre els dos estands que es van muntar: la llibreria RAILOWSKY, de València, i la coneguda marca OLYMPUS, que van mostrar els seus productes durant tota la jornada i que es van anar de Petrer molt satisfets, perquè no esperaven en absolut l’interés que van mostrar molts participants que s’acostaven.

Des del Grup Fotogràfic de Petrer donen les Gràcies a tots els-as fotògrafs-as que van estar en el Ral·li Fotogràfic, així com els que han fet possible aquesta activitat (voluntaris, autoritats, patrocinadors… i molts més). Finalment, recordar que aquest pròxim dissabte 26 d’octubre a les 10 del matí en la seu del GFP (Museu de la Festa) serà la fallada del Ral·li Fotogràfic, en el qual es donaran a conéixer els guanyadors.