La consultora de comunicació integral GrupoIdex amplia el seu model i àmbit de negoci amb la signatura de cinc aliances de caràcter internacional i al mateix temps es reposiciona en el mercat llatí. Aquestes sinergies han portat a l’empresa a augmentar la seua facturació un 30% més respecte a l’any anterior a la crisi sanitària en 2019. A més, després de celebrar el seu 25 aniversari l’any passat, la consultora adapta la seua imatge a les seues noves àrees d’actuació i interés.

GrupoIdex ha adaptat el seu pla d’acció als nous models econòmics, projectant la seua activitat al mercat global gràcies a cinc aliances amb agències de comunicació internacionals amb seus a Alemanya, Bèlgica, Itàlia i l’Argentina. Incrementant, d’aquesta manera, la seua presència tant a Amèrica Llatina com a Europa.

A més, aquestes aliances han portat a l’agència a augmentar la seua facturació: “Aquesta aposta de visió estratègica ens ha portat a un creixement del 30% més respecte a l’any anterior a la pandèmia en 2019”, assenyala Miguel Quintanilla, CEO de GrupoIdex.

D’aquesta manera, també es consolida en el mercat nacional a través de tres noves aliances amb empreses de l’àmbit de la consultoria i la comunicació que treballen per al sector públic i privat. GrupoIdex pretén continuar així posicionant-se com una consultora referent en l’àmbit nacional, en el qual ha aconseguit situar-se en el top 30 de consultories més rellevants d’Espanya i en el top 100 de les empreses més creatives del país.

A més, la companyia contínua la seua labor de creixement sent fidel a la seua filosofia actual: “Canviar sense canviar”. Així mateix ha presentat la seua nova identitat corporativa adaptada als nous models de negoci i que posa de manifest la rellevància d’evolucionar mantenint l’essència de la comunicació integral: Creativitat estratègica, branded content, branding, premsa i mitjans, digital i esdeveniments.