Carlos Cassinello és caràcter musical i llibertat creativa: One man band, electro-cantautor independent, crooner melòdic i electrònic… Si per alguna cosa se li pot definir és per ser compositor i intèrpret de cançons d’alt contingut emocional. El seu estil és singular, innovador i sorprenent. És creador de melodies que es mouen entre la tensió i la suavitat, en una alquímia de ritmes electrònics, acústics i elèctrics.
En la seua intrigant mescla de sons la veu lídia amb llums, ombres, passió i risc. La seua música pot traslladar-nos a paisatges misteriosos i envolupants de tintes britàniques que connecten amb Smiths, Jesus and Mary Chain, Brian Eno, This Mortal Coil, The Cure…etc i també amb l’esperit independent americà de Sugar, Pixies, Dinosaur Jr, Mazzy Star, Elliott Smith o la Velvet Underground.
El seu projecte musical és Grvpa i aquest Dissabte 25 de Juny ho presentarà a les 20.00 en Teteria La Cuna  d’Elx. Una ocasió única per a veure a aquest artista il·licità, els temes del qual, disponibles en Spotify, SoundCloud, BandCamp, han sigut gravats en 5 diferents home studios, i produïts entre Madrid, Elx i Barcelona. Aforament limitat! No et perdes a Grvpa en concert.

Dia: Dissabte 25 de Juny
Hora: 20.00 h
Preu Entrada: Taquilla Inversa
Lloc: La Cuna Teteria. Carrer Portes Tahullas, 18. 03203 Elx, Alacant

Escolta a Grvpa en:
https://open.spotify.com/artist/4nn9pib1ml6w4hmfdnivaj
https://grvpa2.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/grupa/
https://www.youtube.com/channel/uccave711f2klwn_vsw00v4w

Segueix a Grvpa en:
https://www.facebook.com/grvpa-120378631436580/
https://www.instagram.com/grvpamusic/