La plaça de la Constitució de Guardamar acollirà dimarts que ve dia 20 a les 22 hores  l’actuació de “Flotados” de la Cia.. David Moreno & Cristina Calleja guardonat amb el premi al Millor espectacle de carrer en la XXII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques 2019. Aquest esdeveniment forma part de l’agenda municipal d’agost que inclou un variat elenc d’actes i activitats de diversa índole destinats a tots els públics.

La regidora de Cultura, Pilar Gay, considera l’actuació de Flotados com una oportunitat única de contemplar aquest espectacle necessita la instal·lació d’una gran grua per a permetre penjar un piano de cua a 8 metres d’altura on els seus personatges representen una història d’amor mitjançant “poesia, destresa, humor, música, dansa, acrobàcia, projeccions i llum, aspectes que formen part d’aquest espectacle únic i apassionant”.

Pilar Gay. Regidora de Cultura

Pilar Gay. Regidora de Cultura

La regidora va voler esmentar d’altra banda el festival de “Contes al pati” destinat a xiquets i adults que tindrà lloc del 8 a l’11 d’agost. El cinema també serà protagonista aquest mes amb la projecció de la pel·lícula Brooklyn (dia 12), Camí a la Perdició (dia 9) o La Cambrera (dia 26). Altres gèneres també estan inclosos en l’agenda cultural. Entre ells l’exposició fotogràfica “Acariciant la Llum” (fins al 30 d’agost), l’espectacle de teatre “Bresquilla en Almibar” de Amtea Teatre (dies 16 i 23), l’exposició de pintura de María Dolores Rosendo (del 8 al 28 d’agost), l’espectacle de circ Seu-Et (17 d’agost), la gala músic-vocal “Entre amics” (dia 24) o el concert Guardamar Big band ( 27 agost).

Ressenyar d’altra banda que la biblioteca municipal va començar el dimecres les sessions d’animació a la lectura amb els tallers “Guardamar, la terra on vivim”, “La ciència i la teua”, “Taller de cuina” i “Agricultura creativa”.