Aconseguir que Guardamar siga un referent en el turisme saludable de la Costa Blanca és un dels objectius del Festival Guardamar Ioga, music & danse que tindrà lloc el pròxim dia 8 de setembre, explica la regidora de Promoció Econòmica, Gisela Teva. També es pretén contribuir amb aquesta activitat perquè el turisme local es desestacionalice i amplie el seu calendari més enllà dels mesos d’estiu, afig la regidora.

Per a açò l’Ajuntament de Guardamar ha organitzat aquesta activitat alternativa i gratuïta, que vol ser un dia per a dansar, fer ioga, meditar, vibrar amb el Gong i cantar mantras. “Es tracta de celebrar una sèrie d’activitats per a iniciats o per a aquelles persones que vulguen conèixer aquestes tècniques saludables” indica Gisela Teva.

La programació començarà a les 9 hores amb la pràctica de Pranayamas

(tècniques de respiració) que serà oferida per Harchand Singh.

Li seguirà una sessió de Shakti Danse amb Cristina Font. Després del menjar la jornada continuarà a les 16 hores amb un Bany de Gong oferida per Sangeet Jiwan Kaur, i amb una nova sessió de Shakti Danse amb música en directe.

Com a punt final de la jornada, a les 19 hores se celebrarà un concert de Mantras amb l’actuació de Bea Onkar & The Mulband.

Les diferents activitats se celebraran en el poliesportiu municipal de Guardamar de forma totalment gratuïta prèvia inscripció.

Gisela Teva va anunciar d’altra banda que aquesta jornada tindrà continuïtat amb altres actes similars els pròxims mesos de novembre i desembre.