Guies en el Museu Paleontològic d’Elx per un dia

Guies en el Museu Paleontològic d’Elx per un dia

El Projecte “5 huellas”, dut a terme entre el Museu Paleontològic d’Elx i l’Asociación Integra-t, gràcies al qual l’alumnat de l’associació es forma com a guia en el museu, està donant els seus fruits. El resultat del treball ha sigut una visita guiada realitzada recentment per tres xiques i xics de Integra-t en el propi museu i davant un grup real de visitants.

Una experiència valorada molt positivament des de totes dues entitats que ha sigut el colofó a diversos mesos de treball conjunt. Després d’haver de suspendre les activitats presencials al març de l’any passat per la COVID, aquestes es van reprendre aquest maig de 2021. Des de llavors, una vegada per setmana un xicotet grup de l’associació, al costat de la treballadora social de l’entitat, han estat preparant aquesta visita guiada per a formar-se com a guies en el museu.

Durant les jornades de preparació, han treballat diferents aspectes, com ara la comunicació, assimilació d’informació, el tracte amb grups i habilitats socials.

Es dóna la circumstància a més que la visita guiada duta a terme aquests dies per aquests joves de Integra-T ha estat dirigida a l’Associació de Dones Veïnals d’Elx, potenciant si cap, la generació de comunitat entre diferents associacions i tenint al MUPE com a punt de trobada.

Amb aquesta visita, el Museu Paleontològic d’Elx i l’Associació Integra-t donen per finalitzades les activitats d’aquest curs emmarcades en el museu i ja s’està treballant en noves iniciatives de cara a l’inici del nou curs al setembre.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte didàctic del MUPE, didacPAL, i compta amb la col·laboració de la Fundació ”la Caixa”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X