El jove artista Guitarricadelafuente va actuar dissabte passat en una nova cita de “Momentos Alhambra”, el cicle musical que Cerveses Alhambra organitza per tot el territori nacional, i que en aquesta ocasió va tindre el MARQ com a teló de fons. Una proposta diferent que va convidar a parar, observar i escoltar en un enclavament únic carregat d’història.

Álvaro Lafuente va desplegar sobre l’escenari tota la seua màgia, convertint el concert en una experiència sonora repleta de moments inoblidables, com la interpretació de “Guantanamera”, el seu tema més conegut. Els assistents van descobrir el talent del jove músic a través d’una música composta amb criteri i bon gust.

El cicle es va presentar a la Casa Encesa de Madrid el passat 9 de maig, i ha recalat en llocs especials de la Corunya, Barcelona i Madrid amb les actuacions d’Ocell Sunrise, EX:RE i Maximiliano Calvo respectivament. Després del concert de Guitarricadelafuente en el MARQ, arribaran els de María José Llergo, Mastodonte, El Niño de Elche i Marem Ladson. Les seues veus i el seu talent enriquiran d’una manera única els espais emblemàtics de les ciutats triades.

La proposta naix de la passió de Cerveses Alhambra per la música i pel descobriment d’interpretacions úniques, autèntiques i memorables, concebudes per a gaudir amb els cinc sentits. Peces que conviden a detindre’s en el temps, a sentir els matisos de cada punteo, a descobrir la complexitat de cada actuació i a gaudir amb el virtuosisme de cada instrument. Tot això com a resultat d’un procés creatiu acurat, basat en la dedicació i el mestratge.

Aquest cicle és la cerca del nou en el tradicional i de les arrels en el contemporani. Els matisos de la música creada amb temps, qualitat i passió pels artesans dels nous sons. Així mateix, connecta en el seu cartell la veu d’artistes creadors i compositors que condueixen per actuacions amb un marcat relat, gran personalitat i universos únics.