Estrenada en el Festival d’Almagro de 2015, versionada i dirigida per Alfonso Zurro, Hamlet de la companyia Teatre Clàssic de Sevilla, no ha deixat de collir èxits i reconeixements: diversos Premis Max, Premis Lorca del Teatre Andalús i Premis de l’Associació de Direcció d’Escena (ADE). La cita: dissabte 23 de març a les 19’30 h.

Encara que Hamlet de Shakespeare forma part del teatre clàssic, arriba a través d’aquesta proposta als espectadors del present, i permet una interpretació de nosaltres mateixos: un espill de la vida, una possibilitat d’observar amb sorpresa la tragèdia de l’home modern. I així encara que d’Hamlet s’ha escrit tot, és segur que es continuarà escrivint molt més. I encara que s’ha representat incomptables vegades, també es continuarà representant molt més, ja que Hamlet és inabastable, amb nous matisos i nous perfils que ens sorprendran una vegada més.

L’Hamlet d’aquesta versió és un personatge atemporal, paradigma de l’ésser humà, amb les seues angoixes, els seus desitjos irreprimibles de poder, els seus dubtes i les seues preguntes sobre el sentit de la vida i la seua por al no-res. L’ésser humà com a manipulador i alhora manipulat per unes forces i unes circumstàncies que li superen, que no pot dominar. Destaca en el muntatge la brillant escenografia de Curt Allen Wilmer, tant com el vestuari, la il·luminació i un espai sonor de gran força evocadora. A mig camí entre el clàssic i l’atemporal, la funció està protagonitzada per Pablo Gómez-Pando que ha compost un Hamlet histriònic, amb moments de bogeria continguda.

La companyia Teatre Clàssic de Sevilla amb un ampli bagatge i experiència en les arts escèniques, és un referent de teatre clàssic, acostant-lo a un públic cada vegada menys acostumat a enfrontar-se en escena amb aquest tipus de teatre.

HAMLET de W. Shakespeare

Versión i adreça: Alfonso Zurro

Amb: Pablo Gómez-Pando, Juan Montilla, Amparo Marín, Rebeca Torres, Antonio Campos, Manuel Monteagudo, Manuel Rodríguez, José Luis Bustillo i Nacho Bravo.

TEATRE CHAPÍ de Villena

Dissabte 23 de març. 19’30 h.

Entrades des de 12 € fins a 16 €. Preus reduïts per a menors de 30 i majors de 65 anys.