Helarea té com a finalitat la comercialització d’obra plàstica d’artistes sense carrera expositiva en el mercat, seguint l’estil avantguardista d’alt disseny, amb l’objectiu de generar propostes amb una estètica contemporània en línia amb el mercat internacional. Helarea se centra en el mecenatge d’artistes emergents, acostant la seua exclusiva producció artística a tots els públics, democratitzant l’art, trencant el seu concepte d’exclusivitat elitista, ja que amb cada obra que comprem, estem fomentant la creativitat, participant d’oferir a un artista la possibilitat de viure de la seua passió, qui no ha somiat amb això?

El seu equip es trobava estudiant art a Londres quan van descobrir el contrast entre les vendes d’obres d’art de les grans cases de subhastes i les grans galeries respecte als sobreesforços sense recompensa que feien els artistes emergents tractant de vendre; poc després van observar la creixent necessitat de particulars i professionals de l’interiorisme d’accedir a un ampli catàleg d’obres exclusives i de qualitat a un preu assequible. De seguida ens vam adonar que la solució, Helarea, era ací.

Helarea té com a finalitat la comercialització d’obra artística plàstica d’artistes sense carrera expositiva en el mercat, seguint l’estil avantguardista d’alt disseny, amb l’objectiu de generar propostes amb una estètica contemporània en línia amb el mercat internacional. Helarea se centra en l’activitat de mecenatge d’artistes emergents, acostant la seua exclusiva producció artística a tots els públics, democratitzant l’art, trencant el seu concepte d’exclusivitat elitista, ja que amb cada obra que comprem, estem fomentant la creativitat, participant d’oferir a un artista la possibilitat de viure de la seua passió, qui no ha somiat amb això?

Helarea és una plataforma de venda d’obres d’artistes emergents, sense trajectòria expositiva però de gran talent. Perquè quan compres alguna cosa a un artista estàs comprant molt més que un objecte, estàs comprant centenars d’hores de fracassos i experiments, dies, setmanes i mesos de frustració i moments de pur goig. Estàs comprant un tros de cor, una part de l’ànima, un moment de la vida d’una altra persona. D’aquesta manera, Helarea ofereix als artistes emergents la possibilitat de vendre la seua producció sense necessitat d’invertir recursos ni esforços, i alhora permet a qualsevol la possibilitat d’adquirir obres d’art a un preu assequible.

Helarea cobreix dues línies de satisfacció de necessitats del mercat: D’una banda, ofereix a artistes emergents que encara no han tingut accés a canals de difusió la possibilitat de comercialitzar la seua obra sense haver de fer front a cap inversió més que de producció; mentre que d’altra banda, permet a particulars i professionals de l’interiorisme la possibilitat d’accedir a obres d’art a un preu assequible a tots els públics. Helarea centra la seua activitat comercial tant en particulars com en professionals de l’interiorisme però centrant la seua activitat de vendes a captar als segons, amb l’objectiu de convertir-se en proveïdor d’obres d’art tant a interioristas com a cadenes hoteleres, de restauració, de grans magatzems, etc.

Els artistes presenten una vertadera necessitat si es fes un buit en un mercat que únicament ofereix una plaça a aquells que poden permetre’s autopromocionarse a un cost molt elevat. D’aquesta manera, Helarea suposa la solució perfecta, ja que assumeix el rol de mecenatge dels artistes, permetent que aquests se centren exclusivament en el procés de producció artística.