Hija de la Luna – Homenatge a Mecano arriba a l’Auditori a La Nucia aquest dissabte, 26 de novembre a les 20.00 h. amb nou muntatge, noves coreografies i una escenografia brillant per a retrobar-se amb la vertadera essència de Mecano en el millor homenatge que s’ha fet a Espanya. Sis anys de gires triomfals i prop de 300 concerts a Espanya i a Llatinoamèrica avalen la força i l’encant musical d’aquesta producció.
Robin Torres, és la gran protagonista de Hija de la Luna, retent homenatge a Ana Torroja i al grup Mecano, compost pels germans Cano, José María i Nacho, al costat de la cantant Ana Torroja.
El grup més famós del pop espanyol, Mecano, després de dissoldre’s mai va tornar a la carretera ni als estudis d’enregistrament, i l’única manera de tornar a sentir les seues cançons en un escenari és amb un gran homenatge com a Hija de la Luna.
Les gires “Aldalai Tour” i “Descanso Dominical” de la producció Hija de La Luna han tingut un gran èxit en grans escenaris d’Espanya recordant les que van ser les últimes actuacions en viu de Mecano, fa 28 anys, quan el grup es va acomiadar.
Diverses generacions es deixaran portar per l’encant de les cançons de Mecano, pur pop dels anys 80, una de les dècades daurades de la música espanyola i grans èxits de la dècada dels 90. Els germans Cano van crear per a la veu d’Ana Torroja cançons que connectaven immediatament amb els joves que vivien el mateix que cantava Torroja. Ara és Robin Torres l’encarregada de fer volar de nou la nostra imaginació amb el dolç encant de Mecano.
En Hija de la Luna s’interpretaran, durant prop de dues hores, els grans èxits de Mecano, i com no Robin Torres cantarà “Hijo de la luna”, altres fites de Mecano, “Me colé en una fiesta” “Aire” o “Me cuesta tanto olvidarte” i estaran també presents les cançons del disc “Descanso dominical”, un de major èxit d’irrepetible grup amb cançons com a “Mujer contra Mujer”, “Cruz de navajas”, “Laika”, entre altres.
Les entrades per a veure Hija de la Luna – Homenatge a Mecano en l´Auditori de La Nucia estan a la venda al preu únic de 35 euros.
Es poden adquirir les entrades en les taquilles de l’Auditori i a través de Instanticket, per telèfon: 902 444 300 i a través d’Internet o fent clic en l’enllaç:
https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/