L’Homenatge a Mecano de Robin Torres i Green Cow Music, arriba al Teatre Riu d’Ibi
“Hija de la Lluna” recala en el teatre alacantí després de 6 anys de gira i més de 250 concerts per Espanya i Llatinoamèrica
Robin Torres presenta una proposta on el vestuari i les coreografies estan completament renovades, al costat d’una brillant escenografia i posada en escena que faran que el públic es retrobe amb la vertadera essència de Mecano “Hija de la Luna”, l’espectacle de Green Cow Music, homenatge al mític grup musical Mecano, arriba el pròxim 19 de novembre fins al Teatre Riu d’Ibi (Alacant). Amb la veu de Robin Torres al capdavant, podrà gaudir-se del considerat per la crítica “millor homenatge a Mecano fins al moment”. Les entrades per a la cita, pràcticament esgotades i poden adquirir-se en la següent pàgina web.
Han passat més de 30 anys des que Mecano presentarà la seua última gira, “Aidalai Tour”, i dues generacions després, la seua música segueix molt present entre el gran públic. Per a commemorar el 25 aniversari, en 2016 va nàixer “Hija de la Luna”, un projecte homenatge al grup més important del pop en espanyol, que ofereix al públic una reproducció clonada que sobrepassa el tribut, convertint-se en tot un espectacle musical.
La semblança física i vocal de la cantant del tribut, Robin Torres, amb Ana Torroja és sens dubte la clau de l’èxit d’aquest grup sevillà, i el que diferència a la banda per damunt de qualsevol altre tribut. Robin, que participara en l’edició 2015 del programa “La Voz”, va ser elogiada al seu pas pel mateix per la seua capacitat interpretativa per Alejandro Sanz, Laura Pausini, Malú i Antonio Orozco. La premsa nacional també es va fer ressò d’aqueix punt diferenciador de l’artista en l’interpretatiu i en “Hija de la luna” ho demostra amb escreix. L’actriu i cantant sevillana tenia clar des de xicoteta que el seu eren els escenaris. Amb estudis d’interpretació, cant, dansa clàssica i contemporània, ha treballat i treballa en teatre musical i ha interpretat multitud de papers en sèries de TV, cinema i publicitat.
El mes de maig passat van penjar un històric sold out en el Teatre Metropólitan de Ciutat de Mèxic on van actuar abans 4.000 persones. Amb aquest, són més de 250 concerts els celebrats des de 2.016 per tota la geografia espanyola i llatinoamericana, penjant el cartell de “No hi ha entrades” en quasi 200 ocasions, convertint-se en un dels xous referencia de l’escena musical. En aquest primer espectacle, la banda representava els temes de la gira AiDalai Tour, rescatant uns altres grans èxits de Mecano. Les cançons són interpretades respectant a la perfecció vestuari, escenografia, arranjaments, formació i instruments, fins al punt que presenten mateixa marca i model dels quals en el seu moment usava la banda liderada pels germans Cano.
Ara, Green Cow Music i Robin Torres presenten el seu nou espectacle, basat en el disc més important de la mítica banda del pop espanyol: “Descanso Dominical”, que podrà veure’s sobre l’escenari del Centre Niemeyer. En aquest espai es podrà gaudir d’un homenatge musical que ens traslladarà per una nit a un dels multitudinaris concerts de Mecano en dècades passades, fent al públic sentir-se al costat de les milers de veus que corejaven les lletres del grup durant aquells anys.
“Hija de la Luna”, la gira protagonitzada per Robin Torres, és un etern homenatge a Mecano, la música del qual segueix hui tan viva com sempre, i més encara a través de “Descanso Dominical”, que no sols va ser el seu disc més venut, sinó que els va catapultar a la fama i els va consolidar com la llegenda que són hui per a tantes generacions. Ara, es podrà gaudir d’un muntatge completament renovat, amb vestuari i coreografies noves, una escenografia brillant i posada en escena espectacular, que faran que el públic es retrobe amb la vertadera essència de Mecano, gràcies a aquest homenatge, qualificat per la crítica com el millor que existeix fins hui.