Casa Mediterráneo, en col·laboració amb la Subdelegació del Govern a Alacant, commemora el Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març amb una representació en línia de l’obra de teatre ‘Cuando las mujeres no podían votar’, del dramaturg il·licità Alberto Miralles. Amb aquest acte, totes dues institucions retran homenatge a la figura de la defensora dels drets de la dona Clara Campoamor en el 90é aniversari del sufragi femení a Espanya, aprovat a l’octubre de 1931.

L’obra, que s’emetrà a les 19.00 hores a través de la web de la institució diplomàtica, traslladarà als espectadors a la lluita pel sufragi universal i el feminisme a l’Espanya dels anys 30, en un relat històric amb un toc de comèdia teatral en el qual es donaran cita dones rellevants en el feminisme espanyol com Clara Campoamor, Victoria Kent o Concepción Arenal.

En aquest sentit, ‘Cuando las mujeres no podían votar’té com a objectiu conscienciar a la societat sobre la necessitat d’aconseguir la igualtat real entre dones i homes en tots els àmbits. Per a això, aquesta comèdia destaca per mostrar la necessitat de recórrer un camí conjunt per a erradicar les diferències actuals que encara existeixen entre homes i dones que són visibles, entre altres, en el llenguatge i en els comportaments socials.

Des de Casa Mediterráneo animen a la ciutadania a gaudir d’aquest espectacle teatral telemàtic que permetrà prendre consciència històrica en el camí de la lluita per la igualtat i dut a terme pel feminisme i els valors del qual estan més presents que mai en la nostra societat.