“Alicia en su mundo” de la companyia valenciana Cocó Teatre, serà la primera obra que es representarà en el festival el dimarts 31 de Julio. Aquest espectacle va dirigit a tots els públics i s’inspira en el món d’Alicia, detenint-se en la falta de puntualitat del conill blanc que acompanyarà a Alicia en les seues aventures.

El dimecres, 1 d’agost li arriba el torn a “El traje nuevo del emperador”de la companyia Xip Xap, radicada a Catalunya, ens porta una nova versió del conte clàssic molt diferent a la qual coneixem fins ara.

I per a finalitzar el festival, la companyia madrilenya Cachivache, ens porta l’obra “Los poetas van al cine”, una representació repleta d’emocions que ret homenatge a la figura de Charles Chaplin i als seus innombrables records de les seues aventures vàries.

El Festival de Titelles de les Creus es realitza de forma ininterrompuda des de fa vint-i-cinc anys en aquest barri de Villena, forma part de la programació de la Kakv en el Carrer, en la qual l’activitat cultural visita tots els barris i pedanies de la població des dels primers dies de juny i fins a finals del mes de setembre.

Totes l’activitats d’aquest festival estan destinades a un públic familiar i tenen lloc en la Plaça de Sant Crispín de Villena a les 22:30, amb entrada gratuïta.