Aquesta setmana des de Sala Euterpe ens proposen una gran varietat de plans. Els esdeveniments comencen aquest dijous 17 a les 20:59h, amb l’espectacle de Teatre d’Improvisació “Melmelada de Impro” a càrrec de la companyia “Com Dient Teatre” i amb l’actor Alberto Giner com a convidat especial.

El dissabte 19 a les 22h la banda “El Bombo”, serà l’encarregada de portar el mestissatge i els ritmes més urbans a l’escenari de Sala Euterpe. “El Bombo” és l’alter ego de Diego Teruel que porta des dels 14 anys pujant-se als escenaris, des del seu primer grup de rock “Spring Onion”, passant per Tribut a la Fugida, el grup de versions “Els Bombástico” o el xou de “El Rock es Cola a l’Escola”. Especial esment a la banda “No Potable”, amb la qual ha recorregut el país i alguns dels festivals més importants com ‘The Taboles Rock’ o “Weekend Beach Festival”.

Ara, ha iniciat aquest nou projecte al qual posa nom i que sorgeix de la necessitat de traure la seua faceta musical més personal en temps difícils. “El Bombo” va nàixer quan el seu vocalista va començar a crear cançons en les quals trau la seua part més personal. Temes expressius i rabiosos, amb uns altres de vessant acústic en els quals fan una reinterpretació de les seues pròpies composicions. Aquest “pobre flac de províncies”, com es defineix, vol utilitzar la música amb una fi terapèutica i oferir-li’l als altres, “per si a algú li serviren, igual que a ell li serveixen i li van servir a altres creadors al llarg de la seua vida”.

El diumenge 20 de febrer a les 19:30h, és el torn de Nueve Desconocidos. Aquesta banda és el projecte personal del jove i brillant músic de Sant Joan d’Alacant, Ares Negrete. La seua música retrocedeix a èpoques passades, recopila, conserva i assimila els coneixements de Harmony Korine i My Bloody Valentine, de Gustav Jung i Robert Moog, de Aleister Crowley i Sonic Youth, de Oppenheimer Analysis i Desena víctima i sota el seu influx compon, escriu, interpreta, grava i mescla cançons que, per la via de la seguretat i la pau o la del temor i el desassossec, procuraran felicitat a totes les criatures vivents amb les oïdes obertes i les ànimes disposades a la meravellosa i increïble transmutació de sons Post punk, New Wave, Cold Wave i Dark Wave de finals del segle XX en substància essencial del pop del XXI que proposa, des de Casa Maraques, a l’univers conegut i per conéixer. Ocultisme i desamor, melancolia i dolor, pensament crític i cultura pop.

Les entrades i la informació de tots els esdeveniments es troba en www.salaeuterpe.com

Programació

Melmelada de Impro

• Dijous 17 de febrer

• Horari: 20:59h

• Entrades a 5€ anticipades i 7€ en taquilla

El Bombo

• Dissabte 19 de febrer

• Horari: 22:00h

• Entrades a 10€ anticipades i 12€ en taquilla

Nueve Desconocidos

• Diumenge 20 de febrer

• Horari: 19:30h

• Entrades a 10€ anticipades i 12€ en taquilla

Nueve Desconocido
Nueve Desconocido