Huracán Romántica porta les cançons del seu àlbum debut “Mierda Nueva” a Alacant

Huracán Romántica porta les cançons del seu àlbum debut “Mierda Nueva” a Alacant

El pròxim 5 d’abril tindrem a la Sala Euterpe de Sant Joan al grup valencià Huracán Romántica. Fa exactament un mes, s’estrenava el single i videoclip d’Això és el que sóc, tema presentació d’Huracán Romántica que ja deixava entreveure l’estil únic que porten els valencians i que mescla a la perfecció el rock amb sonoritats britàniques, llatines i circenses. Aquest nou projecte posat en marxa per Huracán Romántica, vocalista de la Pulquería -primera i, fins al moment, única banda de corregut rock nacional que va posar potes enlaire els escenaris de tota la península-, al costat de Roqui Moreno(guitarra), Albert Montenegre (baix), Richy Monteagudo (bateria) i Carlos Zanetti (guitarra), és l’aposta del propi Huracán Romántica per a donar eixida a temes amb noves sonoritats que portava guardant des de fa diversos anys.

Fa uns dies es va estrenar en totes les plataformes digitals Mierda Nueva (Actua Music 2019), el nom amb el qual Huracà Romàntica ha batejat a aquest disc debut. Si tens la cara dura de dir Mierda Nueva a una col·lecció de cançons rock, més val tindre una bona excusa. La d’Huracà Romàntica és haver aconseguit una forma de compondre i d’escriure molt poc habituals. Ells són pura actitud sense coaccions estilístiques; les seues lletres són feridores i ferides; i les 12 cançons que donen forma a aquest LP suposen una dissecció emocional a cor obert. Huracà Romàntica demostra amb la seua carta de presentació que són una banda de disbauxats madurs i descreguts que reivindiquen l’electricitat de les guitarres com a instrument solista.

Mierda Nueva va ser gravat en Estudi Elefant per Jorge Bernabé, qui a més co-produeix el disc al costat de la pròpia banda. Aquest treball sona amb la contundència d’una banda de rock que beu de fonts tan diverses com The Police, Madness, Carrer 13 o Ràdio Futura. Cançons que habiten en climes musicals tan variats que admeten sense despentinar-se sonoritats desenfrenades, murmuradores, circenses i llatines. Una equilibrada mescla de desequilibri i intensitat amb un tascó tan personal que difícilment accepta semblances. D’ací el seu nom, Mierda Nueva.

Huracán Romántica és una bèstia del directe amb una potent posada en escena i un frontman amb moltes taules que garanteix el xou absolut i maneja amb solvència al seu públic. Ja s’han anunciat els primers xous de la gira de presentació de Mierda Nueva que tindrà parada a Alacant, Madrid, Albacete, Murcia i Zaragoza. Les entrades ja estan disponibles en Wegow.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X