Enguany, a causa de la situació actual de la Covid-19, no s’han pogut dur a terme els procediments administratius necessaris per a poder dur a terme la Mostra de Teatre Amateur Vila d’Ibi, que arribaria a la seua XXVI edició. No obstant això, des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi s’ha organitzat la “Nostra Mostra”, en la qual del 15 al 18 d’octubre els espectadors podran gaudir de quatre grans obres de teatre representades per companyies locals d’excepció.

El dijous, 15 d’octubre, a les 20.30 h, s’alçarà el teló amb l’obra “Maleïda Demanda”, de Font Visca Teatre, dirigida per Mariana Segura i protagonitzada per Yolanda Sabater, Noemí Santiago, Cecilia Martínez i Ana González. El divendres, 16 d’octubre, també a les 20:30h, torna Font Visca Teatre amb “Personatges”, dirigida per Iván Vidal i interpretada per José Mejías, Mariluz Expósito, Chelo Bautista, Paco Esteve i Rosa Asensio.

El dissabte, 17 d’octubre, a les 20:30h, el públic podrà gaudir de l’espectacle “Parany per a ocells”, de la companyia local Ayusteatro. Dirigida per Tere Cerdà i amb Chema Escribano, Pascuala Marchán i Felipe Navarro com a protagonistes de l’obra. La companyia “Ni pa hui ni pa demà” posarà el fermall final del cicle de teatre amb el seu espectacle “El Crèdit”, on el públic podrà veure l’excel·lent interpretació d’Emilio Seguí Navarro i Juan Carlos Millán Mira, sota la direcció de Manuela Gallego.

El preu de les entrades per a cadascuna de les obres és de 3€ i ja estan ja a la venda en el Centre Cultural en horari de 9.30 h a 13.30 h i de 15.30 h a 21.00 h. El dia de l’obra s’obrirà la taquilla una hora abans de cada funció. Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi es convida a tot el poble d’Ibi i veïns de la comarca a assistir a aquest certamen cultural que es realitzarà garantint la total seguretat d’assistents i participants per a gaudir de la màgia que el teatre ofereix als seus espectadors.

Juana, d’Aitana Sánchez – Gijón, en el Teatre Riu d’Ibi

El dissabte, 24 d’octubre, el Teatre Rio d’Ibi acull l’espectacle de dansa de “Juana”, en el qual l’actriu Aitana Sánchez–Gijón s’estrena en el ball en un espectacle dirigit i coreografiado per Chevi Muraday. Tot un viatge emocional que uneix la paraula i la dansa mostrant al públic un viatge llarg i fosc, però feliç, en el qual es dóna veu a totes aquelles dones, fortes i revolucionàries, valentes i lluitadores, que van plantar cara a un destí hostil.

Una coproducció del Teatre Espanyol i Losdedae Companyia de Dansa que compta amb el Premi “Max” al millor espectacle de Dansa en 2016. Les entrades ja estan a la venda en les taquilles del Teatre Riu, de dimarts a divendres, de 11:00h a 13:00h i de 19.00 a 21:00h. També en www.bacantix.com.