La Regidoria d’Igualtat, que dirigeix María Conejero, ha convocat el primer Concurs per al Cartell Anunciador del Dia Internacional de les Dones 8 de Març.

L’objecte de la convocatòria és “apel·lar al compromís de la ciutadania en la visibilització dels drets de les dones i d’aquelles dones que amb el seu compromís han contribuït i contribueixen a continuar conquistant drets i a avançar en el camí cap a la igualtat real d’oportunitats i el final de la discriminació per motius de gènere”, ha explicat la regidor.

L’obra guanyadora serà la imatge oficial del Dia Internacional de les Dones i de l’agenda d’activitats i actes organitzats per la Regidoria d’Igualtat amb motiu del 8 de Març de 2022.

Segons estableixen les bases de la convocatòria, en el concurs podran participar qualsevol persona major de 16 anys amb una obra, original i inèdita, podent presentar un màxim de dos treballs. En un cartell únic amb la imatge del 8M haurà de figurar de manera visible el següent text en castellà i en valencià: Dia Internacional de les Dones 8M, Dia Internacional dels Dons 8M. La composició del cartell adoptarà format vertical ajustant-se a les mesures de 50×70 cm sense marges. En la part inferior del cartell es deixarà un espai lliure de 4 cm. L’obra no podrà anar signada per l’autor o autora.

Les persones interessades podran participar en el concurs presentant les seues propostes per correu electrònic a la següent adreça concurse.carteles8m@alicante.es i han d’utilitzar el format jpg per a adjuntar-les. Hauran d’indicar un lema i una memòria explicativa de les característiques tècniques, artístiques i conceptuals del cartell.

El termini per a la presentació de les obres finalitzarà el dia 30 de desembre a les 14.00 hores.

Les bases i els annexos a emplenar es poden descarregar a través del Tauler d’anuncis i Edictes de l’Ajuntament d’Alacant i en la pàgina web de la Regidoria d’Igualtat.